Spionfoto's

Scoop: Kia Ceed break duidelijk gecamoufleerd

Amper twee weken na de officiële voorstelling van de nieuwe generatie Kia Ceed hebben onze fotografen de breakversie tijdens een testsessie kunnen betrappen. Het gaat om een prototype dat nog flink gecamoufleerd is.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 1 mrt. 2018 | Leestijd: 2 min

De volledige snuit van het prototype is nog stevig ingepakt, maar we verwachten geen grote verrassingen. De voorkant zal immers het evenbeeld worden van de vijfdeursversie die Kia vorige week heeft onthuld. Ook achteraan is de wagen duidelijk gecamoufleerd, waardoor het moeilijk is om nu al een juist beeld te krijgen van zijn design. We verwachten ons echter aan een profiel dat vergelijkbaar is met dat van het huidige breakmodel.

Onder de motorkap zullen logischerwijze de motorisaties van de vijfdeursversie te vinden zijn. Het gamma bestaat uit een 1,6 liter diesel (met 115 of 136 pk) en op benzine is er keuze uit de 1.0 l (120 pk) of de 1.4 die 140 pk levert.

Advertentie – lees hieronder verder

De vijfdeursversie van de Kia Ceed zal medio 2018 worden gelanceerd en het ziet er naar uit dat de breakversie in de herfst bij de dealer zal staan. Naast deze ‘klassieke’ break, staat er ook een meer dynamisch gelijnde “shooting brake” op stapel.

Lees ook: 

 

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon