Spionfoto's

Scoop: Mercedes S-klasse Coupé krijgt facelift

Mercedes komt binnenkort met een update van de S-klasse Coupé en die werd door onze fotografen al gespot tijdens winterse testsessies. Op het menu staan enkele esthetische wijzigingen, een technische update en een zescilinder-in-lijnmotor die de V6-motor vervangt.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 9 mrt. 2017 | Leestijd: 2 min

Net zoals bij de S-klasse Cabriolet – die al eerder werd gefotografeerd tijdens tests – zien we bij de  S-klasse Coupé aangepaste achterlichten en een hertekende snuit. Ook de bumpers voor- en achteraan werden herzien. Bij een ander prototype kregen we een glimp van het interieur te zien en daar werd duidelijk dat de twee schermen worden samengevoegd tot één groot display waarop de meters én de GPS-kaart worden geprojecteerd.

Onder de motorkap zit een nieuwe 3.0 l zescilindermotor die door een elektrische compressor wordt beademd. Die levert meer dan 400 pk en ruim 500 Nm aan trekkracht. Hij zou ook 15 % minder verbruiken dan de oude V6. Er komt een 4.0 l V8-motor met 469 pk en 700 Nm aan koppel. Verder is er de zes-in-lijn dieselmotor met 313 pk die eveneens zuiniger wordt.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon