Spionfoto's

Scoop: Porsche 911 GT2 RS met 700 pk komt eraan

Porsche werkt momenteel aan de opvolger van de demonische GT2 RS. Onze fotografen haalden inmiddels al twee exemplaren voor hun lens. Het programma ziet er veelbelovend uit want deze Porsche zou ongeveer 700 pk moeten leveren. Het vermogen wordt via een manuele versnellingsbak naar de achteras gestuurd.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 1 jul. 2016 | Leestijd: 1 min

Voor enkele weken werd een eerste testexemplaar van de 911 GT2 RS gespot door één van onze fotografen. Hij stuurt ons vandaag nieuwe kiekjes. De evoluties die we daarop zien, maken duidelijk dat de productieversie niet meer veraf is. De enorme vaste spoiler werd aangepast en ook de eindstukken van de uitlaten zijn anders.

De luchtinlaten achteraan blijven behouden. Dat doet ons vermoeden dat het vermogen van de flat-six flink wordt opgetrokken. Dankzij de turbo zou de motor een slordige 700 pk kunnen leveren. De constructeur voorziet ook een automatische PDK-transmissie die het vermogen naar de achteras stuurt. Voor de liefhebbers van het genre levert Porsche ook een manuele versnellingsbak.  

Advertentie – lees hieronder verder

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon