Spionfoto's

Scoop: meteen het gamma Mercedes G-klasse gespot

Onze spionfotografen stuurden ons een mooie reeks beelden door met de prototypes van de Mercedes G-klasse. Door de camouflage heen zien we de klassieke versie van de G-klasse die helemaal onder het stof zit en we ontwaren zelfs al de AMG-afgeleide.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 15 nov. 2017 | Leestijd: 2 min

Het is niet de eerste keer is dat we een prototype van de nieuwe generatie van de G-klasse te zien krijgen, maar het beeldmateriaal van onze fotografen toont wel aan dat offroad tests nog steeds erg belangrijk zijn voor Mercedes. Eén van de exemplaren zit compleet onder het stof.

Op andere foto’s zien we dat Mercedes ook al aan de AMG-versie van de nieuwe G-Klasse werkt. Die maakt het verschil met grote velgen en sportieve banden in combinatie met laterale uitlaten. Het lijkt erop dat ook het radiatorrooster van dit krachtige model werd aangepast.

Advertentie – lees hieronder verder

Op de laatste reeks beelden zien we de nieuwe generatie G-klasse naast de oude versie wanneer ze wegrijden voor de testsessie. Het valt op dat beide modelgeneraties tal van gemeenschappelijke elementen hebben. Het ziet er naar uit dat de nieuweling vooral is gegroeid.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon