Spionfoto's

Scoop : mysterieuze Mercedes betrapt bij tests!

Er zijn zo van die dagen waarop onze spionnen de meest bijzondere bolides spotten die hun laatste testrondjes draaien. De meest recente scoop werd gezien in een van de testcentra van Mercedes-Benz. De wagen was nog helemaal gecamoufleerd en was een echte verrassing. Op dit ogenblik kan niemand bevestigen of het om een toekomstig productiemodel of om en zoveelste concept gaat.

| Gepubliceerd op 24 okt. 2014 | Leestijd: 2 min

Als we de beelden nauwkeurig bekijken, zouden we kunnen stellen dat de constructeur uit Stuttgart werkt aan een bijzonder avantgardistische wagen. Te oordelen aan de smalle banden, de bijzonder aerodynamische vorm, de enorme wielbasis en de wielen in de uiterste hoeken van het koetswerk, menen we dat het om een 100 % elektrische wagen gaat, of dat er op zijn minst een alternatieve aandrijving wordt gebruikt.

Het zou ook best kunnen dat dit andermaal een prototype is  waarmee het merk met de ster haar meest geavanceerde technologieën wil tonen. Met deze illustere F-familie wil Mercedes-Benz aan de hand van studiemodellen duidelijk maken hoe het design van de volgende generaties productiemodellen zal evolueren. Deze concepts lichten meestal ook een tipje van de sluier van de motorisaties van morgen. Zo zagen we in een recent verleden de F 125 Concept met hybride fuelcell-aandrijving en ook de F 800.

Advertentie – lees hieronder verder

Met een beetje geluk zullen we deze wagen op de motorshow van Los Angeles (vanaf 18 november) te zien krijgen. Als hij daar niet onder de spots staat kan hij ook in Detroit (januari) of Genève (maart) zijn opwachting maken.

Welk model denkt u dat Mercedes hier verstopt ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon