Spionfoto's

Scoop : volgende generatie Audi A4 krijgt meer hightech dan ooit tevoren

Op het salon van Frankfurt in september zal Audi wellicht haar nieuwe A4 berline onthullen. Daarom is het niet zo verwonderlijk dat je vandaag nog goed gecamoufleerde prototypes in de verste uithoeken van de wereld te zien krijgt. Deze beelden werden door onze spionfotografen geschoten op een besneeuwde ondergrond. Ze geven ons een beeld van de volgende generatie A4.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 26 jan. 2015 | Leestijd: 2 min

We kunnen met zekerheid stellen dat de nieuwe A4 de designtaal die op de A3 berline werd ingezet, zal overnemen. Dat merk je vooral aan de koplampen vooraan die doorlopen tot tegen het radiatorrooster. Achteraan zien we lichtunits met bijzonder scherpe hoeken. We merken ook dat deze volgende generatie andere achteruitlijkspiegels zal krijgen. Die worden op het metalen gedeelte van de zijdeuren gemonteerd.

Ook de proporties en het profiel van deze A4 evolueren zachtjes. Volgens diverse betrouwbare bronnen zou de A4 zijn basisarchitectuur behouden. Het blijft een voorwielaandrijver met een in de lengterichting ingeplante motor. Hij zou ongeveer 4,70 meter lang worden.

Advertentie – lees hieronder verder

Het interieur zal logischerwijze groter worden en het interieur zal tot in de perfectie worden afgewerkt. Een en ander zou ook meer hightech worden. Zo zou de A4 worden uitgerust met een “virtuele cockpit”, die we eerder op de huidige TT te zien kregen. Er komt ook head-up display, nachtzicht met een warmtecamera en een autonome parkeerfunctie.

Onder de motorkap zullen we de actuele diesel- en benzinemotorisaties van de Volkswagen-groep vinden. Er komt ook een plug-in hybrid.

Bent u benieuwd om de nieuwe Audi A4 te ontdekken ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon