Spionfoto's

Spyshots: Rolls-Royce Cullinan laat zich zien

Na Bentley, is het de beurt aan Rolls-Royce om zich in het SUV-segment te profileren met de Cullinan. Deze wagen werd opgemerkt tijdens testsessies en het minste wat we erover kunnen zeggen is dat hij een ronduit massieve stijl heeft!

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 21 feb. 2017 | Leestijd: 2 min

De Cullinan wordt al in het eerste semester van 2018 verwacht en hij geeft al een deel van zijn geheimen prijs. We weten al dat hij op een aluminium platform zal worden gebouwd dat later ook voor de Phantom zal worden gebruikt. Er komt ook een gloednieuwe vering en Rolls kiest uiteraard voor vierwielaandrijving.

Deze jongste beelden doen ook vermoeden dat de Cullinan nog ostentatiever zal overkomen dan de Phantom. Van die laatste neemt hij de indrukwekkende wielen over, net als de “suicide doors” achteraan (die in tegengestelde zin van de voorste zijdeuren openen).

Advertentie – lees hieronder verder

Na deze tests in het Hoge Noorden zal deze Britse SUV nog verder worden verfijnd tijdens testwerk bij extreem warme omstandigheden in het Midden-Oosten. We hopen dat hij op het autosalon van Genève in 2018 zal worden onthuld…

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon