Spionfoto's

Article image

SCOOP: nieuwe Renault Captur ook 100% elektrisch

Onder deze dikke laag camouflage zit de nieuwe generatie Renault Captur verstopt. Deze kleine SUV wordt volgend jaar gelanceerd en voor het eerst staat een 100% elektrische versie op de agenda.

Article image

SCOOP: daar rijdt de nieuwe Porsche 911 Turbo S

De nieuwe 911 is er al, wat de deur openzet voor de Turbo. We know, álle exemplaren van deze nieuwe generatie (992) krijgen hulp van turbo’s maar da’s nog een ander verhaal. In ieder geval kon onze fotograaf al een toekomstige, sneeuw teisterende Turbo S betrappen op de openbare weg. Een cabrio dan nog!

Article image

SCOOP: nieuwe Kia SUV in de maak

Kia is een SUV aan het klaarstomen die in het gamma tussen de Stonic en de Niro past. De nieuwkomer zal volgend jaar geïntroduceerd worden en zou er helemaal anders moeten uitzien dan de Ceed.

Article image

SCOOP: de toekomstige VW Passat Variant

Na de eerste kiekjes van de nieuwe VW Passat hebben onze fotografen nu ook beelden van de breakversie kunnen nemen. Deze Passat Variant zal uiterlijke gelijkenissen tonen met de knappe Arteon.

Article image

SCOOP: Audi S6 met Panamera-V6

Hier zijn de eerste foto’s van de nieuwe Audi S6 zonder enige camouflage. Audi’s grote sportberline werd opgemerkt door onze fotografen terwijl hij op de Nürburgring aan het scheuren was.

Article image

SCOOP: BMW 3 Reeks Touring, ook als M3?

De breakversie van de nieuwe BMW 3 Reeks is in aantocht. Om jullie warm te houden, is hier een nieuwe reeks spionagefoto’s van die op stapel staande Touring.

Article image

Chinese SUV-coupé gepland voor Europa

Lynk & Co, het Chinese neefje van Volvo, is een SUV-coupé aan het ontwikkelen. Wordt dit de “04” die naast de reeds aangekondigde “01”, “02” en “03” in het gamma zal verschijnen?

Article image

SCOOP: volgende BMW 1 Reeks houdt striptease

Dat er een nieuwe BMW 1 Reeks op de planning staat en dat dat model voor- in plaats van achterwielaangedreven wordt, wist je misschien al. Maar heb je deze spionagefoto’s al gezien? Vers van de pers!

Article image

SCOOP: 100% elektrische Honda bijna productierijp

De Urban EV Concept die Honda in 2017 op het autosalon van Frankfurt had laten zien, gaat in productie. Een eerste prototype werd betrapt door onze fotograaf en het lijkt erop dat we niet lang meer op dit model zullen moeten wachten…

Article image

SCOOP: daar rijdt de toekomstige Audi RS Q3

De toekomstige Audi RS Q3 werd tijdens een testsessie betrapt in het zuiden van dit werelddeel. Op het menu staan: een 400 pk opwekkende 5-cilindermotor, grote remmen en een agressief uitzicht.

Article image

SCOOP: deze McLaren overklast de Senna

De Senna die vorig jaar onthuld werd, verdient volgens McLaren een extra krachtige variant. Een prototype daarvan heeft onze fotograaf op enkele foto’s kunnen vastleggen.

Article image

SCOOP: Audi Q2 wordt elektrisch

Audi’s voorlopig kleinste SUV heeft volgend jaar recht op een facelift én op een 100% elektrische afgeleide. Dat model zal Q2 e-tron heten.

Article image

SCOOP: BMW 2 Reeks Gran Coupé op straat

BMW komt (eindelijk) met een antwoord op de Mercedes CLA en dat model zal 2 Reeks Gran Coupé heten. Hier zijn alvast enkele beelden van een testexemplaar dat onze fotograaf op straat heeft betrapt.

Article image

SCOOP: Mazda 3 betrapt tijdens krachtmeting met VW Golf

Onze fotograaf was erbij toen de volgende Mazda 3 zichzelf aan het meten was met de Volkswagen Golf en Audi A3. De vermoedens zijn groot dat deze Japanner weleens een topper zou kunnen worden.

Article image

SCOOP: Mercedes-AMG GT wordt nog krachtiger

Onze fotograaf van dienst kon enkele Mercedes-AMG GT’s betrappen die testrondjes op de Nürburgring aan het draaien waren. Zien we hier de volgende GT Black Series in actie? Daar lijkt het op!