Spionfoto's

Article image

SCOOP: tweede elektrische Porsche op komst

Dat de elektrische Porsche Taycan die dit jaar wordt onthuld in verschillende koetswerkvarianten zou verschijnen, stond natuurlijk al van op voorhand in de sterren geschreven. Hier zie je alvast de breakversie, het model dat wellicht als Taycan Sport Turismo in het leven zal stappen.

Article image

SCOOP: volgende BMW 4 Cabrio (opniew) betrapt

Dat er een nieuwe BMW 4 Reeks zit aan te komen, is natuurlijk logisch aangezien er in recente termen een wissel van de wacht van de ‘3’ heeft plaatsgevonden.

Article image

SCOOP: deze Porsche Cayman wordt er eentje voor liefhebbers

Toen we deze Porsche Cayman voorbij hoorden rijden, hadden we ons net niet in onze koffie verslikt. Daar brulde geen vier- maar wel een zescilindermotor! Wat is Porsche allemaal aan het bekokstoven?

Article image

SCOOP: Porsche Cayenne Coupé rijdt al rondjes

Lijkt deze Porsche Cayenne je iets gestroomlijnder dan anders? Da’s geen gezichtsbedrog! Dit is namelijk een prototype dat onze man voor zijn lens kon halen in Zweden: de ideale testlocatie voor zo’n SUV-Coupé…

Article image

SCOOP: Kia XCeed, tussen Stonic en Sportage

Kia is momenteel druk in de weer met de ontwikkeling van een SUV op basis van de Ceed. Zijn naam werd nog niet officieel bevestigd, al hebben we “XCeed” meerdere malen horen vallen.

Article image

SCOOP: de volgende Mercedes GLB maar geen gewone

Van de toekomstige Mercedes GLB zal op zijn minst een versie met een AMG-stempel verschijnen. Een prototype daarvan zie je hier rijden, het productiemodel verwachten dit najaar, enkele maanden na de indiensttreding van de GLB die niet door de sportafdeling onder handen werd genomen.

Article image

SCOOP: Audi A1… Allroad?

Onze man in Zweden kon deze vreemde Audi A1 fotograferen. Op het internet circuleert de naam ‘A1 Allroad’, al is niets daarvan bevestigd.

Article image

SCOOP: Ford Fiesta wordt SUV-coupé

Voor de goede verstaander: de Fiesta zal als stadswagen aanblijven in het Ford-gamma, al is het merk wel degelijk bezig met de ontwikkeling van een zogenaamde SUV-coupé op basis van dit model. We hebben zelfs enkele foto’s van een rijdend prototype te pakken gekregen…

Article image

SCOOP: elektrische VW SUV in vermomming

Volkswagen boekt vooruitgang in de ontwikkeling van de elektrische ID Crozz. Momenteel nog vermomd als een Tiguan, bewijst deze muilezel dat het MEB-platform klaar is voor massaproductie.

Article image

SCOOP: 100% elektrische Mini, een bommetje?

De populaire Mini krijgt een 100% elektrische afgeleide en dat model zal nog dit jaar worden voorgesteld. Hier zijn alvast enkele beelden van die milieuvriendelijke nieuwkomer, die bovendien best snel belooft te zijn.

Article image

SCOOP: Grote Vriendelijke… SUV

In de VS kan je al enkele jaren klasbakken kopen van het merk Genesis, een dochteronderneming van Hyundai. Binnenkort wordt deze – momenteel stevig ingepakte – GV80 bij het gamma gevoegd. Of zo’n grote vriendelijke reus ook zijn plaats verdient op onze wegen?

Article image

SCOOP: de volgende Opel Corsa is een Peugeot

De Opel Corsa zie je hier al testrijden in de sneeuw. Herken je hem nog? Deze Duitse hatchback zal voortaan Franse genen hebben…

Article image

SCOOP: Peugeot 2008, ook elektrisch

Onze fotograaf zit graag in Zweden en niet in het minst omdat hij daar met de regelmaat van de klok prototypes van bekende automerken voor zijn lens kan halen. Deze keer was dat een gecamoufleerde Peugeot 2008 van de volgende generatie.

Article image

SCOOP: de toekomstige “baby-Rolls”

De allerkleinste Rolls-Royce een baby-Rolls noemen, is misschien toch een tikkeltje overdreven. Ondergetekende had in gedachten moeten houden dat dit nog steeds een ruim 5 meter lange kolos betreft, uitgerust dan nog met een dikke V12-motor. Deze fotoreeks onthult de eerste beelden van de volgende generatie.

Article image

SCOOP: Audi Q4 of Q3 Sportback (met dank aan Alfa Romeo)?

Opnieuw duikt dit Audi-prototype op in onze spionagerubriek. Eens in productie, zal deze SUV-coupé het opnemen tegen de Mercedes GLC Coupé, de BMW X4 en eigenlijk ook een beetje tegen een zeer sportief rijdende Italiaan uit Milaan.