Spionfoto's

Article image

SCOOP: BMW M3 in de testfase

De onthulling van de gloednieuwe BMW 3 Reeks hebben we achter de rug, dus maken we onze borst nat voor de komst van de extra krachtige M3. Dat model zou volgend jaar in september worden voorgesteld op de IAA in Frankfurt.

Article image

SCOOP: Toyota Supra ook vanbinnen

Enkele gelukzakken hebben al met een prototype van de gloednieuwe Toyota Supra mogen rijden, wij wachten geduldig het productiemodel af. Tot dan hebben we nog wat meer foto’s om met je te delen, ook van de binnenkant.

Article image

SCOOP: VW T-Roc wordt cabrio

De VW T-Roc krijgt een cabrioversie. Onze fotograaf kon een prototype van deze in 2020 verwachte zonneklopper betrappen.

Article image

Dit is de nieuwe Land Rover Defender

Dit zijn de eerste foto’s van een prototype van de volgende generatie Defender. De beelden komen voor een keertje niet van ons maar van Land Rover zelf…

Article image

SCOOP: Peugeot 208 geeft zich vanbinnen bloot

Begin september lieten we de eerste foto’s van een gecamoufleerd prototype van de volgende Peugeot 208 op je los. Ditmaal krijg je daar beeld van de binnenkant bovenop.

Article image

SCOOP: Kia Soul EV, de 2.0

De Kia Soul EV heeft nooit potten kunnen breken. Toch geeft het merk niet op en zit de tweede generatie aan het einde van de testfases.

Article image

Scoop: Porsche Boxster Spyder, terug naar een zescilinder?

De Porsche Boxster Spyder zit aan het einde van zijn ontwikkeling en er zijn alweer beelden opgeduikt van het model. Bovendien wordt nu bijna luidop gezegd dat deze Spyder-versie het met een zescilinder zal doen.

Article image

SCOOP: de BMW X7 is (zo goed als) af

Na X1, X2, X3, X4, X5 en X6 komt… X7. BMW heeft nog een SUV in de rangen nodig die de wapens kan trekken tegen de Mercedes GLS en Audi Q7. Wat meer is: de X7 is zo goed als af.

Article image

SCOOP: op stap met de toekomstige BMW X6 M

Om nog mee te kunnen met het SUV-geweld dat de concurrentie op de wereld loslaat, legt BMW de laatste hand op de krachtigste X6 die je zal kunnen kopen. Maak kennis met de X6 M van de tweede generatie!

Article image

SCOOP: de Renault Clio als SUV?

Een Clio als SUV? Het lijkt erop dat Renault zo’n afgeleide van de volgende generatie aan het voorbereiden is.

Article image

SCOOP: BMW 8-reeks Cabrio in het wild

In juni werd de nieuwe BMW 8-reeks Coupé voorgesteld en dus is het logisch dat er ook een cabrioversie in de pijplijn zit. Wij konden alvast een testexemplaar betrappen op de openbare weg.

Article image

SCOOP: dakloze Porsche 911 Turbo met 600 pk?

De volgende generatie Porsche 911 werd nog niet officieel voorgesteld maar is wel bijna klaar. Dat geldt ook voor de dakloze versie. Onze fotograaf kon de 911 Turbo Cabrio in het wild betrappen. Die variant zou weleens over 600 pk kunnen beschikken.

Article image

SCOOP: een Bentley met een elektromotor

Bentley is van plan om een Continental GT plug-in-hybride op de wereld los te laten. Zeer binnenkort zelfs, als we onze bronnen mogen geloven. De knappe foto’s die onze fotograaf van een testexemplaar in het wild kon trekken, doen niets anders vermoeden.

Article image

SCOOP: Skoda Kodiaq GT, de coupéversie?

Het is niet de eerste keer dat we een Skoda Kodiaq met een extra dynamische koets spotten. Onze meest recente beelden doen alvast vermoeden dat zo’n sportief ogende versie niet lang meer op zich zal laten wachten. Staat we hier oog in oog met een stelletje Kodiaq coupés?

Article image

SCOOP: 100% elektrische Porsches samen op stap

De Taycan, Porsche’s eerste elektrische productiemodel, is bijna klaar om aan de hele wereld te worden voorgesteld. Onze “carparazzo” heeft alweer een hoop beelden kunnen schieten van een roedel Taycan-prototypes.