Spionfoto's

Article image

SCOOP: BMW 5 Reeks wordt anders

De huidige BMW 5 Reeks gaat nu twee jaar mee en dus is het niet onlogisch dat de fabrikant een facelift voorziet. Dé grote vraag die iedereen zich stelt, is hoe groot de ‘niertjes’ van de vernieuwde 5 zullen worden. We hebben de grille van de X7 namelijk nog altijd niet zo goed verteerd…

Article image

SCOOP: Audi A3 Berline wordt scherper dan ooit

In het zonnige zuiden konden we deze gecamoufleerde Audi betrappen op een testsessie op de openbare weg. Het gaat voor alle duidelijkheid over de toekomstige A3 Berline…

Article image

SCOOP: Hier rijdt de volgende VW Golf GTI

Volkswagen maakt zich op voor de komst van de 8ste generatie Golf en daar hoort in een iets later stadium natuurlijk ook een GTI bij. Van die snelle hatchback hebben we al enkele beelden kunnen schieten.

Article image

SCOOP: Renault Espace gaat veroudering te lijf

Vijf jaar na de introductie van de vijfde generatie Espace werkt Renault aan een gefacelifte versie om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Lang zullen we in principe niet op deze vernieuwde “koning der monovolumes” moeten wachten…

Article image

SCOOP: Een sportievere Mercedes SL

Met heel wat verbeeldingskracht herken je de toekomstige SL in deze vreemde Mercedes. Een model dat een stuk sportiever zou moeten zijn dan zijn voorganger.

Article image

SCOOP: Een nieuwe SUV voor Renault?

Komt Renault binnenkort met een tweede SUV in het B-segment? Dat lijken onze foto’s van vandaag wel te vertellen.

Article image

SCOOP: Een van de meest prestigieuze wagens binnenkort in een nieuw jasje!

De Rolls-Royce Ghost, het kleine broertje van de beroemde en erg dure Phantom (€ 460.000!) wordt binnenkort in een nieuw jasje gestoken. Wij delen met plezier de eerste foto’s en info die we ter beschikking hebben.

Article image

SCOOP: Kia verbetert zijn SUV

Onze reporters hebben de nieuwe generatie van de Sorento in volle actie gespot. Het minste wat we daarover kunnen zeggen, is dat de constructeur een heel nieuwe weg is ingeslagen. Een economische en comfortabele weg.

Article image

De lawaaierige Audi break zal binnenkort vervangen worden

Het zal niemand verbazen dat Audi zijn nieuwe A4 Avant break in RS-versie zal uitbrengen. Dat wordt bevestigd door foto’s die onze “spionnen” hebben kunnen maken.

Article image

SCOOP: Komt er een krachtigere versie van de volledig elektrische Audi e-tron?

Net als de Tesla Model X zal ook de eerste 100% elektrische SUV van Audi een upgrade krijgen. Dat de ambities van de constructeur hoog liggen, bewijzen de beelden die onze fotografen op de Nurgburgring hebben kunnen nemen van enkele prototypes.

Article image

SCOOP: Binnenkort krijgt het Kia-gamma er nog een SUV bij

In de straten van een onbekend dorp werd een nieuwe Kia SUV opgemerkt. Het lijkt erop dat de wagen daar was voor een fotoshoot voor de lanceringscampagne.

Article image

SCOOP: Deze Mini verbergt een groot geheim!

Onze fotografen hebben de nieuwe, volledig elektrische Mini opgemerkt. Opvallend: het verschil zit niet alleen in de motor, maar ook in de looks.

Article image

SCOOP : Dit is de ruigste Mercedes A-Klasse: meer dan 400 pk

Dit zijn de laatste foto’s van de prototypes van de A-Klasse AMG voor hun officiële voorstelling.

Article image

SCOOP: Alpine werkt aan extra straffe A110

Op de Nürburgring in Duitsland wist onze fotograaf deze extra gespierde Alpine A110 te spotten. We gokken op 300 pk om mee te spelen…

Article image

SCOOP: de nieuwe Skoda Octavia lekt

Hoewel de nieuwe generatie Octavia pas op het Autosalon van Frankfurt in september zal worden voorgesteld, waarmee meteen de zestigste verjaardag van het model zal worden gevierd, trakteren we je nu al op enkele foto’s van een rijdend testmodel dat onze fotograaf in de Alpen op heterdaad wist te betrappen. Sorry, Skoda!