Spionfoto's

Article image

SCOOP: Mercedes EQ C, vlak na de zomervakantie?

Na de CLA AMG hebben onze spionnetjes ook de EQ C, Mercedes’ 100% elektrische SUV voor hun lens kunnen halen. Zijn neus is fel bedekt maar zijn lijnenspel kan je wel al ontwaren…

Article image

SCOOP: De volgende Audi A3 en S3 op scherp

Bij Audi regent het generaties: de nieuwe A1 en Q3 maken hun opwachting en er zit ook een nieuwe A3 en S3 aan te komen. Van laatstgenoemde modellen hebben we spionagefoto’s te pakken gekregen.

Article image

SCOOP: Mercedes CLA AMG in het wild betrapt

De eerste spionagefoto’s van de Mercedes-AMG CLA45 zijn binnen! Hoewel het prototype volledig in camouflage is gehuld, zijn de plaatjes zeker het bekijken waard…

Article image

SCOOP: De nieuwe Porsche 911 helemaal naakt!

De nieuwe Porsche 911 (992) wordt pas op het einde van dit jaar verwacht. Toch zijn er nu al beelden opgedoken van een testexemplaar volledig ontdaan van camouflage.

Article image

SCOOP: BMW 8-reeks Gran Coupé betrapt

Dat de nieuwe BMW 8-reeks de 6-reeks opvolgt, houdt logischerwijs in dat er ook een 8-reeks Gran Coupé op stapel staat. Van dat model hebben we al beelden te pakken gekregen.

Article image

De Lexus RC F GT komt er écht

In 2016 liet Lexus de RC F GT Concept op ons los, vandaag sijpelden er beelden binnen van een RC-prototype die dat GT-embleem weleens opgespeld zou kunnen krijgen.

Article image

De Volkswagen T-Cross bijna klaar voor productie

Volkswagen stort zich weldra op de markt van de kleine SUV’s. Normaal wordt de definitieve versie van de T-Cross onthuld op het Autosalon van Parijs. In afwachting kunnen we weer wat meer ontdekken op de recentste foto’s van het opvallend gecamoufleerde model.

Article image

SCOOP: Mercedes B-klasse in detail

Ook al lijdt het segment van kleine monovolumes onder de concurrentie van de SUV’s, toch gaat Mercedes nog een derde generatie van de B Klasse voorstellen, die wij tijdens een testsessie konden verrassen.

Article image

SCOOP: BMW 3-reeks Touring gelekt

Liefhebbers van Duitse sportievelingen wachten met ongeduld op de voorstelling van de nieuwe BMW 3-reeks. Die zou al in de herfst op de markt komen… Maar ook de touring-afgeleide zal niet lang op zich laten wachten!

Article image

SCOOP: De BMW X6 wordt langer

Onze fotografen betrapten een prototype van de nieuwe BMW X6. Hierop ontdekken we een iets meer gedrongen profiel dat ook wat langer werd. Wellicht krijgt hij dezelfde motoren als de nieuwe X5 die zopas werd onthuld.

Article image

SCOOP: BMW M4 CSL betrapt

Op het circuit van de Nürburgring verfijnt BMW momenteel de laatste afstellingen van de meest extreme versie van de M4 en het ziet er naar uit dat de officiële voorstelling niet lang op zich zal laten wachten.

Article image

SCOOP: Porsche Macan facelift in de kijker

In de testfases zijn de constructeurs vaak heel discreet, met stevig gecamoufleerde voertuigen. Dat is niet het geval met de Porsche Macan in een opvallend groen jasje!

Article image

SCOOP: De nieuwe Audi S8 zonder camouflage

Als we de Audi S8 aan het werk zien op de Nordschleife van de Nürburgring, wordt duidelijk dat deze S8 niets meer te maken heeft met de « brave » zakenlimousine die we kennen.

Article image

SCOOP: Toekomstige Chevrolet Camaro ZL1 gespot

De volgende generatie Camaro ZL1 staat gepland voor 2019, maar hij werd nog niet onthuld. Een internaut uit Las Vegas heeft hem zopas betrapt in Las Vegas, in de Verenigde Staten.

Article image

Scoop: Aston Martin Superleggera Volante nu al getest!

Aston Martin heeft al een naam bekendgemaakt voor de opvolger van de Vanquish en die klinkt wel erg Italiaans: Superleggera. Te oordelen aan deze foto’s die onze fotografen hebben gemaakt, zal er bovendien snel een “Volante”-roadsterversie volgen.