Spy shots

Title

Renault Kadjar RS gaat Cupra te lijf

Eind 2016 deden er al geruchten de ronde op het internet dat Renault aan een RS-versie van de Kadjar zou werken. Als we de beelden van deze bijzondere “mule” bekijken, willen we die piste best geloven (...)

Lees verder

Title

Scoop: BMW M8 Coupé betrapt

Onze fotografen hebben de nieuwe BMW M8 betrapt tijdens een tankbeurt. De grote coupé wordt momenteel uitvoerig getest in winterse omstandigheden in het noorden van Zweden. (...)

Lees verder

Title

Scoop: BMW M3 getest in extreme koude

Nadat hij in november voor het eerst was gespot, werd de nieuwe BMW M3 onlangs weer verrast tijdens wintertesten in het Hoge Noorden. Deze nieuwe versie van de Duitse sportieveling komt er niet aan (...)

Lees verder

Title

Scoop: de volgende BMW X5

De nieuwe BMW X5 werd verrast tijdens wegtests en hij bleek nog nauwelijks gecamoufleerd. Aan de hand van deze beelden kunnen we de vormtaal van deze grote SUV ontdekken met inbegrip van (...)

Lees verder

Title

Scoop: Audi A6 break rijdend betrapt

Onze fotografen hebben twee prototypes – die nog in ontwikkelingsfase zijn – van de volgende generatie Audi A6 betrapt tijdens een testsessie op de openbare weg. De ene was een berline en de andere (...)

Lees verder

Title

SCOOP: Geely Lynk&Co 04 betrapt

Lynk&Co, het nieuwe merk dat door de Chinese groep Geely werd gelanceerd, laat van zich horen. Ook Lotus en Volvo horen tot de Geely groep. Na de Crossover 01 en 02 en de (...)

Lees verder

Title

BMW 8-reeks op voorhand betrapt!

Hoewel de beelden van de definitieve versie van de BMW 8-reeks nog even geheim hadden moeten blijven, circuleren ze nu al op het internet. Het design van deze grote coupé staat erg (...)

Lees verder