Spy shots

Title

SCOOP: BMW M4 CSL betrapt

Op het circuit van de Nürburgring verfijnt BMW momenteel de laatste afstellingen van de meest extreme versie van de M4 en het ziet er naar uit dat de officiële voorstelling niet lang op zich zal laten wachten. Onze spionfotografen zagen een prototype van een aangepaste BMW M4 op (...)

Lees verder

Title

SCOOP: Porsche Macan facelift in de kijker

In de testfases zijn de constructeurs vaak heel discreet, met stevig gecamoufleerde voertuigen. Dat is niet het geval met de Porsche Macan in een opvallend groen jasje! Dankzij zijn flashy groen jasje konden onze fotografen de toekomstige Porsche Macan makkelijk spotten. De voorzijde heeft helemaal geen camouflage, waaruit blijkt dat de (...)

Lees verder

Title

SCOOP: De nieuwe Audi S8 zonder camouflage

Als we de Audi S8 aan het werk zien op de Nordschleife van de Nürburgring, wordt duidelijk dat deze S8 niets meer te maken heeft met de « brave » zakenlimousine die we kennen. De Audi S8 houdt zich niet (...)

Lees verder

Title

SCOOP: Toekomstige Chevrolet Camaro ZL1 gespot

De volgende generatie Camaro ZL1 staat gepland voor 2019, maar hij werd nog niet onthuld. Een internaut uit Las Vegas heeft hem zopas betrapt in Las Vegas, in de Verenigde Staten. Deze toekomstige ZL1 zal het nieuwe design van de “klassieke” Chevrolet Camaro niet helemaal overnemen(...)

Lees verder

Title

Scoop: Aston Martin Superleggera Volante nu al getest!

Aston Martin heeft al een naam bekend gemaakt voor de opvolger van de Vanquish en die klinkt wel erg Italiaans: Superleggera. Te oordelen aan deze foto’s die onze fotografen hebben gemaakt, zal er bovendien snel een « Volante »-roadsterversie volgen. Eén ding is zeker, deze open afgeleide oogt even verrukkelijk als de coupé en de lijn getuigt van de pure (...)

Lees verder

Title

Scoop: Prototype Porsche 911 Speedster betrapt

Porsche werkt momenteel aan een Speedster-versie op basis van de huidige 911 (modelrij 991 van de tweede generatie). Onze professionele fotografen hebben in Zuid-Europa al een exemplaar voor hun lens gehaald. Op het Goodwood Festival of Speed - dat plaats vindt (...)

Lees verder

Title

Scoop: VW T-Roc R, heter dan ooit!

Onze spionfotografen hebben een erg sportieve T-Roc gespot met een viervoudige uitlaat. Dat kan enkel de toekomstige en vooral gespierde VW T-Roc R-versie zijn. De foto’s werden in Duitsland, op een boogscheut van de Nürburgring, geschoten waar de T-Roc eerder aan het werk werd gezien op het circuit (...)

Lees verder

Title

Scoop: Audi RS Q8, neef van de Lamborghini Urus

Onze fotografen kregen in Duitsland een prototype van de volgende Audi RS Q8 voor de lens. Deze neef van de Lamborghini Urus zou een gelijkaardige V8 gebruiken met een vermogen van ongeveer 650 pk. Ondanks de stevige camouflage op dit RS Q8 prototype, konden onze fotografen (...)

Lees verder

Title

Scoop : Interieur van BMW 3-reeks onthuld

Onze fotografen zijn er andermaal in geslaagd om de toekomstige BMW 3-reeks te fotograferen tijdens een testsessie. Deze keer werd hen zelfs een blik in het interieur gegund. We zien geen grote revolutie in de vormtaal van deze “compacte” Duitser. Eén en ander sluit (...)

Lees verder

Title

Ultieme BC-versie van de Pagani Huayra Roadster?

De Pagani Huayra Roadster oogt adembenemend omwille van zijn bijzondere lijn. Onze spionfotografen hebben een BC-versie voor hun lens gehaald en die zal ronduit onwaarschijnlijke prestaties leveren. Te oordelen aan deze foto’s werkt de ambachtelijke Italiaanse constructeur volop aan een (...)

Lees verder

Title

Scoop: De nieuwe Renault Clio betrapt!

De vierde generatie Clio zit aan het einde van zijn levenscyclus en Renault werkt al aan zijn vervanger. Daarom wisten onze fotografen voor het eerst een prototype van de nieuwe Clio - dat nog volop wordt ontwikkeld - voor hun lens te halen. Laat ons wel wezen, het is meestal niet aan de hand van een (...)

Lees verder

Title

Scoop: Er komt een Lamborghini Aventador SV Jota!

We hebben zopas een nog krachtiger versie van de Lamborghini Aventador gespot tijdens een testsessie. Deze Aventador SV krijgt de benaming Jota die we ons herinneren van de Miura. Hoewel de meeste tests met prototypes van constructeurs op min of meer discrete (...)

Lees verder

Title

Scoop: Audi SQ2 betrapt in de sneeuw

Dankzij onze speurneuzen geeft de Audi SQ2 stilaan al zijn geheimen prijs! Een wagen verrassen tijdens een testsessie in het Hoge Noorden is steeds veelbelovend. Audi heeft het al enige maanden over een mogelijke lancering van een gespierde versie van zijn Q2 (...)

Lees verder

Title

Een Ferrari die in stilte vertrekt? (+VIDEO)

Na de Ferrari LaFerrari en zijn V12 hybride, duikt weer een nieuwe, elektrische testwagen van het Italiaanse sportwagenmerk op. Om aan de Europese CO2-normen te voldoen moeten alle constructeurs overschakelen op hybride aandrijvingen. Zelfs Ferrari (...)

Lees verder