Spionfoto's

Article image

SCOOP: Skoda Octavia Combi wordt strakker dan ooit

De in ons land populairste break krijgt binnenkort opvolging van een gloednieuwe generatie die alweer over een scherper lijnenspel zal beschikken dan de vorige, in navolging van de huidige Superb. Al gaat onze aandacht vooral naar de binnenkant van de Octavia Combi.

Article image

SCOOP: Porsche Cayman GT4 RS, de strafste is op komst

Hoewel alle ogen momenteel op de elektrische Taycan gericht zijn, wil dat natuurlijk niet zeggen dat ze bij Porsche geen “traditionele” sportwagens meer aan het ontwikkelen zijn. Kijk maar eens naar deze extreme Cayman.

Article image

SCOOP: BMW’s kleinste SUV’s als plug-in hybride

In China kan je al een BMW X1 plug-in hybride kopen en dat zal binnenkort ook in de rest van de wereld kunnen. Wat meer is: het merk zal eveneens een X2 PHEV op de internationale markt lanceren.

Article image

SCOOP: Prototype Skoda Octavia RS betrokken in crash

Skoda is al een tijdje druk in de weer met het op punt stellen van de nieuwe Octavia RS, de sportiefste variant. Eén van die testsessies eindigde onlangs in mineur…

Article image

SCOOP: Deze versie van de VW Golf zou veel potten moeten breken

Deze gecamoufleerde Volkswagen Golf van de achtste generatie is er geen gewone. Wie heel goed kijkt, ziet het verschil met een doordeweekser exemplaar…

Article image

SCOOP: Aston Martin DBX is (zo goed als) klaar

We hadden al aangekondigd dat de Aston Martin DBX nog dit jaar offcieel zou worden voorgesteld. Het lijkt erop dat de Britten op schema zitten…

Article image

SCOOP: Dit is de gloednieuwe Porsche 911 Turbo!

We weten het, tegenwoordig beschikken alle 911-modellen over turbo’s maar die mogen dat niet allemaal luidop verkondigen. De enige 911 die dat wel mag, is deze…

Article image

SCOOP: Kia XCeed PHEV, vanaf volgend jaar

De nieuwe XCeed gaat dit najaar de verkoop in, maar voorlopig alleen als een rasechte benzine- of dieseldrinker. Op de plug-in hybride moeten we met andere woorden nog tot 2020 geduld oefenen. Toch weten we al aan aantal zaken over de aanstormende PHEV van Kia.

Article image

SCOOP: Deze SUV wordt gegarandeerd een bestseller

De Hyundai Tucson is de bestverkochte SUV in België, wat het logisch maakt dat er enorm wordt uitgekeken naar de aanstormende generatie. Wedden dat deze Zuid-Koreaan serieuze potten zal breken?

Article image

SCOOP: Hyundai werkt aan potige i10

De nieuwe generatie Hyundai i10 is nog niet onthuld, laat staan een snelle variant ervan, en toch haalde onze fotograaf onlangs dit sportief ogende prototype voor zijn lens. Hebben we hier met een gecamoufleerde i30 N te maken?

Article image

SCOOP: Snelle(re) Ford Puma betrapt

Voor de tweede keer dit jaar is onze spionfotograaf een extra gespierde doch nog steeds gecamoufleerde versie van de nieuwe Ford Puma tegengekomen. Hallo, ST?

Article image

SCOOP: Wordt dit de krachtigste Mercedes ooit?

Een gecamoufleerde versie van de Mercedes-AMG GTR werd tijdens een aantal testesessies op de Nürburgring verrast. Alles wijst erop dat we hier met de Black Series te maken hebben, van oudsher de ultieme versies van AMG-modellen. Maar hoe zit het met het vermogen?

Article image

SCOOP: Mysterieuze Audi gespot in het zuiden

Zomervakantie of niet, in Zuid-Europa zijn enkele Audi-ingenieurs druk in de weer met een nogal intrigerend prototype…

Article image

SCOOP: BMW i4, bijna klaar!

Na testsessies in de sneeuw heeft BMW een protype van de toekomstige i4 buiten laten spelen onder de Europese zon. Dat de ramen openstonden, zal met de hitte te maken hebben. Zat er nog geen airco in?

Article image

SCOOP: Een Koreaanse concurrent voor de VW Golf GTE?

Eerder dit jaar kondigde Kia de komst van twee plug-inhybridemodellen op basis van de Ceed aan. Toen we deze gecamoufleerde foto’s van de Hyundai i30 ontvingen, kregen we te horen dat ook deze Koreaan snel geëlektrificeerd kan worden.