Spionfoto's

Scoop: de volgende Mercedes CLA betrapt!

Na de voorstelling van de nieuwe Mercedes A-klasse als wereldpremière op het autosalon van Genève, weten we nu ook dat de familie van de A-klasse groter zal worden. Onze fotografen hebben immers al de CLA – die voor volgend jaar staat gepland – voor hun lens gehaald.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 13 mrt. 2018 | Leestijd: 2 min

Toen dit prototype halt hield aan een tankstation, kregen onze fotografen uitgebreid de kans om hem van dichtbij te fotograferen. De beelden zijn van uitstekende kwaliteit en de camouflage onthult nog een verrassing van formaat.

Op het eerste zicht lijkt dit immers een berlineversie te zijn op basis van de A-klasse omwille van de horizontale kofferklep. We zien echter ook een meer aflopende daklijn zoals bij de huidige CLA, maar dit heeft men trachten te camoufleren met een opzetstuk.

Advertentie – lees hieronder verder

Het gaat hier dus weldegelijk om een CLA, maar dat neemt niet weg dat er ook een meer klassieke berlineversie van de A-klasse zal volgen. Vervolgens zullen ook de CLA Shooting Brake en de GLA worden vervangen en er staan andermaal twee AMG-versies op het programma. U begrijpt meteen dat we het in de toekomst nog vaak over het A-klasse gamma zullen hebben.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon