Spionfoto's

Scoop: de volgende Mercedes CLA betrapt!

Geschreven door Gert Verhoeven | 13/03/2018

Na de voorstelling van de nieuwe Mercedes A-klasse als wereldpremière op het autosalon van Genève, weten we nu ook dat de familie van de A-klasse groter zal worden. Onze fotografen hebben immers al de CLA – die voor volgend jaar staat gepland – voor hun lens gehaald.

Toen dit prototype halt hield aan een tankstation, kregen onze fotografen uitgebreid de kans om hem van dichtbij te fotograferen. De beelden zijn van uitstekende kwaliteit en de camouflage onthult nog een verrassing van formaat.

Op het eerste zicht lijkt dit immers een berlineversie te zijn op basis van de A-klasse omwille van de horizontale kofferklep. We zien echter ook een meer aflopende daklijn zoals bij de huidige CLA, maar dit heeft men trachten te camoufleren met een opzetstuk.

Het gaat hier dus weldegelijk om een CLA, maar dat neemt niet weg dat er ook een meer klassieke berlineversie van de A-klasse zal volgen. Vervolgens zullen ook de CLA Shooting Brake en de GLA worden vervangen en er staan andermaal twee AMG-versies op het programma. U begrijpt meteen dat we het in de toekomst nog vaak over het A-klasse gamma zullen hebben.

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

Mercedes CLA nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

Mercedes CLA Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe Mercedes CLA met opties en standaarduitrusting

Mercedes

Vanaf € 85.789

A-Klasse

Mercedes

A-Klasse

Vanaf € 28.314

B-Klasse

Mercedes

B-Klasse

Vanaf € 29.645

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers Mercedes CLA

Onze partners