Tipo Station Wagon: Grote koffer, klein budget!

Een auto kopen, doet niet iedereen om dezelfde reden. De ene wil een tweezitter om mee uit te pakken, de ander een dure SUV om het gezin te plezieren, al heb je natuurlijk ook nog steeds Belgen die voor de nuchtere aanpak gaan en – terecht – veel waar voor hun geld verkiezen.

Tipo Station Wagon: Grote koffer, klein budget!

De terugkeer van de Tipo heeft al veel betekend in Europa. Fiat zijn er dan ook in geslaagd om een ware no-nonse auto te bouwen die meer dan één doelgroep overstijgt. De Tipo Station Wagon behoort zelfs tot de top van zijn segment als we het over praktische eigenschappen hebben. Niet alleen lust zijn koffer een zeer smakelijke 550 liter met de achterbank nog steeds rechtop, met de zetels plat kan je voorwerpen tot 1m80 vervoeren. ‘Moduleerbaar’ is een woord dat we graag in één zin noemen met deze relatief compacte doch ruime Italiaan.

Wil je bewijzen? Vul onderstaand formulier in en een Fiat-verkoper zal contact met je opnemen om een gratis en compleet vrijblijvende testrit in te plannen. Weet trouwens dat er met serieuze kortingen wordt gesmeten. Zo is er al een Fiat Tipo vanaf € 8.990, met 10 jaar garantie maar ook met 0% JKP! Nog meer profiteren kan dankzij de geweldige promotie op de More packs (€ 500 in plaats van € 850).