Waarom valt deze SUV zo in de smaak?

SUV’s zijn big business bij zowel het mannelijke als het vrouwelijke doelpubliek. Toch zijn er significante smaakverschillen merkbaar. Zo verkiezen heren over het algemeen een ruig exemplaar met bepaalde minimumafmetingen, terwijl de dames het graag compact compact houden, met het oog op meer gebruiksgemak. De Renegade is een mooi voorbeeld.

Waarom valt deze SUV zo in de smaak?

Wie Renegade zegt, denkt niet alleen denken aan de populaire tv-reeks van weleer maar ook aan de kleinste SUV van Jeep®, de bekendste Amerikaanse constructeur van terreinwagens. Dat model is niet alleen compact en dus zeer handig om te parkeren, maar ook robuust en tegelijkertijd schattig en gestileerd op gebied van design. Allemaal kenmerken die vrouwen massaal voor dit model doen vallen… En we snappen ze!

Als kers op de taart: de Renegade is allesbehalve een veelweger, waardoor zijn verbruik tot een minimum beperkt blijft. Koppel dat aan een lage verkeersbelasting en inverkeersstelling en je begrijpt waarom je zoveel Renegades ziet rondrijden in ons land. Mannen mogen er trouwens ook in gezien worden. We geven het maar mee…

Nog niet overtuigd? We nodigen je uit om zelf aan het stuur van een Renegade te draaien, gratis en volledig vrijblijvend. Het enige wat je moet doen, is het formuliertje hieronder invullen. Ter info, de volledig uitgeruste Jeep® Renegade Black Star is tijdelijk verkrijgbaar vanaf € 19.100!