Testrit boeken

Article image

Kom de Alfa Romeo Stelvio uitproberen tijdens de “Summer Deals”: tot € 9.400 korting!

Een SUV en een sportwagen in één? Da’s de Alfa Romeo Stelvio, die bovendien zeer familievriendelijk is en bijzonder comfortabel rijdt! Profiteer ervan: Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 9.400 op de nieuwe Stelvio.

Article image

Kom de Alfa Romeo Giulia uitproberen tijdens de “Summer Deals”: tot € 8.600 korting!

Wie kan nu níet in zwijm vallen voor de krachtige, zelfs betoverende charme van dit ontwerp met zijn sportieve elegantie? Bovendien reiken de kwaliteiten van de Giulia veel verder: deze berline heeft namelijk nog troeven om mee te verleiden… Profiteer ervan: Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 8.600 op de nieuwe Giulia.

Article image

Kom de Fiat 500X uitproberen tijdens de “Summer Deals”: tot € 6.500 korting!

De Fiat 500X combineert op elegante en vakkundige wijze de praktische aspecten van een gezinsauto met de wendbaarheid van een stadsauto en de veelzijdigheid van een SUV. Een model dat u alleen maar zal verleiden, met andere woorden! Profiteer ervan: Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 6.500 op de nieuwe 500X.

Article image

Kom de Jeep® Compass uitproberen tijdens de “Summer Deals”: tot € 7.000 korting!

De Compass dankt zijn robuuste en slijtvaste uiterlijk aan zijn grootvader, de beroemde Jeep® Willys, een van de helden van D-Day in 1944. Het is een uiterst competente nieuwe SUV die zowel op als naast het asfalt overtuigt. Profiteer ervan: Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 7.000 op de nieuwe Compass.

Article image

Kom de Jeep® Renegade uitproberen tijdens de “Summer Deals”: tot € 6.000 korting!

De Renegade is de ultieme kleine SUV voor in de stad. Hij is compact, zeer praktisch en bijzonder comfortabel. Zijn robuuste uiterlijk verbergt een authentieke avonturier, trouw aan de geschiedenis en de waarden van het Amerikaanse merk. Profiteer ervan: Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 6.000 op de nieuwe Renegade.

Article image

Kom de Fiat Tipo Station Wagon uitproberen tijdens de “Summer Deals”: tot € 5.500 korting!

De praktische en elegante Fiat Tipo Station Wagon onderscheidt zich als ideale gezinsauto. Ruimte aan boord gaat hier hand in hand met een zeer miniem prijskaartje! Profiteer ervan: Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 5.500 op de nieuwe Tipo.

Article image

Kom de Fiat Tipo vijfdeurs uitproberen tijdens de “Summer Deals”: tot € 5.500 korting!

De Fiat Tipo combineert Italiaanse elegantie met de praktische aspecten en de royale binnenruimte van een grote gezinsauto. Een bijzondere wagen is dit, zeer gunstig geprijsd bovendien en dus extra verleidelijk! Profiteer ervan: Tijdens de “Summer Deals”, van 1 tot 31 juli, geniet je van kortingen tot € 5.500 op de nieuwe Tipo.

Article image

Fiat 500: Kom het icoon uitproberen!

De Fiat 500 wordt door iedereen bewonderd en onderscheidt zich als de ideale stadsauto. Hij is niet alleen trendy en zuinig maar ook een regelrechte mythe op wielen die met de laatste snufjes en technieken is uitgerust. Heeft de Fiat 500 u altijd al gefascineerd? Dan raden we u zeker aan om hem zelf uit te proberen en u te laten overtuigen! Profiteer ervan: Fiat biedt momenteel (van 1 tot 30 juni) een buitengewone garantie van 10 jaar (of 100.000 km)! Dit is een uniek aanbod en markeert het 120-jarige bestaan van het merk.