Toppers

Article image

Onze 5 favoriete compacte SUV’s van het moment

SUV’s kunnen ook klein en fijn zijn. Dit zijn de 5 favoriete compacte SUV’s van deze redactie.

Article image

4 sportwagens die de moeite waard zijn

We hadden er eerder al 5 gepubliceerd, maar dat was volgens onze redactie nog niet genoeg. Ook deze 4 sportwagens zijn volgens ons zeker de moeite waard…

Article image

TOP 5 duurste SUV’s van 2018

SUV’s zijn er tegenwoordig in alle maten en voor elk budget. Benieuwd naar welke de allerduurste zijn die je momenteel nieuw kan kopen? Prijzen zijn BTW inbegrepen en oh ja, zonder opties…

Article image

5 fantastische auto’s die bijna niemand koopt

Tegenwoordig kan je niet meer van “slechte” auto’s spreken, dus is een kans op een miskoop veel kleiner dan vroeger. Langs de andere kant zijn er ook “heel goede” auto’s die in onze ogen veel te weinig worden verkocht. Hier zijn 5 voorbeelden!

Article image

Onze TOP 5 favoriete snufjes in de auto

De tijd dat een autoradio als optie gemonteerd wordt, is gelukkig al lang voorbij. Toch worden er meer snufjes dan ooit aangeboden. Onze favoriete technologieën van het moment? Dit zijn ze…

Article image

De 3 sportiefste compacte SUV’s van het moment

SUV en sportief gaan in de regel in erg goed samen. Nochtans bestaan er vandaag zulke modellen die écht niet moeten onderdoen voor menig sportwagen, of toch wat de acceleraties betreft. Zoals dit drietal.

Article image

De 5 flops van het autosalon van Parijs

Op het autosalon van Parijs kan je een pak mooie nieuwe auto’s gaan ontdekken, al valt er ook minder nieuws over de beurs te rapen. Dit zijn onze 5 “flops”… (foto ter illustratie)

Article image

Onze TOP 5 van het autosalon van Parijs

Ondanks het feit dat een pak constructeurs dit jaar hun kat sturen naar het autosalon van Parijs, vallen er toch een aantal interessante automodellen te bewonderen. Hier is onze top 5.

Article image

Onze 5 favoriete pick-ups van het moment

De pick-up wordt alsmaar populairder, ook in België. Ben je op zoek naar een exemplaar maar heb je wat wegwijs nodig? Dit zijn alvast de 5 favoriete pick-ups van deze redactie…

Article image

Onze 5 favoriete Porsche-modellen allertijden

Porsche wordt dit jaar 70 en dat mag gerust gevierd worden. De 911 is uitgegroeid tot de referentie in sportwagenland en ook andere modellen hebben geschiedenis geschreven. Maar als we het moeten hebben over onze favoriete Porsches allertijden, wordt het moeilijk.

Article image

De 5 meest verwachte automodellen van 2019

2019 staat voor de deur en de nieuwigheden zullen niet op een hand te tellen zijn. We staan dan ook te popelen om nader kennis te maken met bepaalde automodellen die (hopelijk) volgend jaar uitkomen. Benieuwd naar welke wagens we het meest uitkijken? Hier is onze top-5!

Article image

5 mythische racewagens die geschiedenis hebben geschreven

Welke racewagens er zoal geschiedenis hebben geschreven? We zouden een heel blad kunnen vullen (de Nissan Skyline GT-R, iemand?) maar houden het toch bij deze top-5. Kijk je mee?

Article image

Top 10 auto’s die het snelst stilstaan

We hebben het bij Gocar.be vaak over de snelste auto’s, meestal met een “0 tot 100-tijd” erbij vermeld. Maar welke vierwielers staan nu het snelst weer stil? Bij welke sportwagens wordt de kortste remafstand gemeten? Ziehier de Brembo Top 10…

Article image

De 5 favoriete breaks van de redactie

Tegenwoordig heeft iedereen de mond vol van SUV’s en SUV-coupés, maar laat ons vooral niet vergeten dat er ook een hele boel leuke breaks rondrijden. Ziehier de top 5 van deze redactie.

Article image

5 sportwagens die de moeite waard zijn

Er zit geen Ferrari, Bugatti of Lamborghini in dit lijstje, al heeft ondergetekende – die natuurlijk enkel uit eigen ervaring kan spreken – wel argumenten voor deze top 5.