Toppers

Article image

TOP 5 elektrische stadswagens die je volgend jaar kan kopen

Er komen steeds meer spelers bij op de markt van elektrische wagens. In dit lijstjes zetten we alvast 5 rakkers-op-stroom op een rij die volgend jaar de verkoop ingaan en tussen 30.000 en 35.000 euro zullen kosten.

Article image

TOP 3 hybride-SUV’s die je nu kan kopen

Zowel SUV’s als hybrides krijgen een steeds prominentere rol in het autolandschap. En wat als je beide met elkaar combineert? Dit zijn onze 3 favoriete hybride-SUV’s van het moment!

Article image

5 Japanse automodellen die (nog steeds) tot de verbeelding spreken

De Duitsers hebben Porsche, de Italianen Ferrari en Lamborghini en de Fransen pakken en af en toe ook graag uit met “hun” Bugatti. Maar hoe zit het bij de Japanners? Niet één bekend merk dat tot de verbeelding spreekt maar wel tal van automodellen. Van dit vijftal dagdromen wij regelmatig…

Article image

TOP 5 supercars met minder pk dan een Mustang GT500

De gloednieuwe Shelby Mustang GT500, nog met de look van het pre-faceliftmodel, is een echt pk-monster geworden. Zijn tot 5,2 liter opgeboorde V8 stuurt zomaar eventjes 770 pk richting achteras. 770, da’s meer dan geleverd door een…

Article image

TOP 5 auto’s “voor aan het strand”

De zomer is in het land en dus verlangen we met z’n allen steeds meer naar afkoeling. Dus waarom geen dagje naar het strand met een echte “strandauto”? Dit is onze top 5 wat zulke modellen betreft.

Article image

TOP 5 automodellen met luchtkoeling

Luchtgekoelde mechaniek heeft tal van voordelen (onderhoud, verwarming enzovoort) maar is in de jaren negentig van de automarkt verdwenen door de steeds drastischer wordende milieunormen. Dit zijn onze 5 favoriete automodellen die ermee waren uitgerust.

Article image

5 occasies met meer dan 400 pk voor minder dan € 30.000

Wie amper genoeg op de bankrekening heeft staan om een basisuitvoering van een BMW 1 Reeks te kopen en toch veel vermogen wil, kan op de occasiemarkt terecht. In deze selectie: 5 automodellen met (veel) meer dan 400 pk die minder dan 30.000 euro kosten.

Article image

5 interessante nieuwe automodellen voor minder dan € 10.000

Een nieuwe auto voor minder dan 10.000 euro op de kop tikken, wordt alsmaar moeilijker. Toch hebben we hier een lijstje klaar met modellen die aan die voorwaarde voldoen, of toch als je succesvol kan onderhandelen.

Article image

Top 5 cabrio’s uit de jaren 90 gekozen door de redactie

In de jaren 90 was er voor ieder wel wat wils op vlak van cabrio’s. Die modellen zijn nu op de tweedehandsmarkt terug te vinden, al dan niet aan een zacht prijsje. Een selectie van onze redactie.

Article image

Top 5 van de meest luxueuze limousines van het moment

Droom even met ons mee! Stel je eens voor dat je CEO bent en dat je de meest luxueuze limousine op de markt wilt hebben. Eens zien welke prachtmodellen momenteel beschikbaar zijn!

Article image

De 5 favoriete SUV’s met zeven plaatsen van de redactie

Er komen steeds meer SUV’s met zeven plaatsen op de markt. Die beantwoorden perfect aan de wensen van gezinnen die een groot en trendy voertuig zoeken waarmee ze af en toe ook de liefjes van hun kroost kunnen vervoeren. Als je op zoek bent naar een wagen met zeven écht plaatsen, dan kies je beter voor een monovolume. De achterste plaatsen in een SUV zijn meestal enkel geschikt voor niet al te grote kinderen.

Article image

Top 3 elektrische auto’s voor minder dan € 50.000

Een elektrische auto te duur? Ze zijn zeker prijziger dan hun thermische soortgenoten, maar er zijn ook modellen beschikbaar die je portefeuille wel zal weten te appreciëren. Wij presenteren: onze selectie van elektrische auto’s aan een redelijke prijs.

Article image

Kleine SUV’s: onze 5 favoriete modellen

SUV’s zijn tegenwoordig in alle maten beschikbaar en ook in de lagere segmenten scoren zulke modellen bijzonder goed. Dit zijn onze 5 favoriete compacte SUV’s van tegenwoordig…

Article image

5 sportwagens die dat niet echt waren…

Sportwagens zijn niet altijd zo sportief als hun maker belooft. Hier zijn 5 mooie voorbeelden van vierwielers die spannend hadden moeten zijn maar dat niet echt waren…

Article image

5 Volkswagens die onze harten sneller doen slaan

Opgericht door Ferdinand Porsche, produceert Volkswagen al sinds 1937 automodellen. Sommige daarvan waren bedoeld “voor het volk”, voor anderen werd op een heel specifiek doelpubliek gemikt. Bij deze onze 5 favoriete VW’s ooit!