Tuning

Audi S3 «Smarties»

Als u van de vierdeurversie houdt van de Audi S3 in combinatie met felle kleuren, zal deze “Exclusive Edition” u zeker interesseren. Deze variante werd zopas door de Amerikaanse invoerder gelanceerd. Als deze versie succesvol blijkt in land van Uncle Sam, zal Audi niet lang wachten om deze variante ook in Europa aan te bieden.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 9 jun. 2015 | Leestijd: 2 min

Op dit ogenblik voorziet men slechts een productie van 25 stuks. Het is vooral de bedoeling dat dit een collectors item wordt want per kleur zijn slechts vijf exemplaren beschikbaar. De klant heeft de keuze uit Sepang Blue, Misano Red, Vegas Yellow, Viper Green en Glut Orange.

Ook het interieur van deze modellen zijn voorzien van een bijzondere afwerking. Binnenin heb je recht op “S Sport”-meubilair met nappaleer en inzetstukken in koetswerkkleur ! Verder noteren we geen belangrijke aanpassingen. De Audi S3 beschikt standaard over 19 duim grote alu velgen, LED-koplampen en een Magnetic Ride-onderstel.

Advertentie – lees hieronder verder

De prijs voor de modellen in Sepang Blue en Misano Red bedraagt 57.250 dollar. Voor de versies in Vegas Yellow, Viper Green of Glut Orange moet je 59.900 dollar overmaken. Dat is erg aan de prijs als je weet dat er al een S3 te koop is vanaf 41.100 dollar. Exclusiviteit heeft duidelijk zijn prijs !

Zou u graag een dergelijke Audi S3 met “Smarties”-look kopen ?

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon