Tuning

Deze Mitsubishi Lancer Ralliart is bijzonder (+VIDEO)

Onze titel is helemaal niet overdreven, want we vragen ons af wat er door het hoofd van de ingenieurs bij Vilner is gegaan toen ze de laatste hand legden aan hun jongste creatie op basis van een Lancer die daar duidelijk niet om gevraagd had.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 22 feb. 2018 | Leestijd: 2 min

Hij is uitgerust met vierwielaandrijving, een verhoogde vering en alles wat nodig is om in moeilijk terrein vooruit te komen. Op de kofferklep siert de naam van deze concept: “Ronin” en dit staat in schril contrast met het interieur.

Binnenin oogt alles erg luxueus met tweekleurig leer alom, inclusief het stuur dat ook contrasterende stiknaden krijgt. Verder werden er metalen knoppen die in de versnellingspook gegraveerd en er komt ook een bijzondere afwerking voor de stoelen, de vloermatten en de startknop. Zelfs de originele inserts op het dashboard werd vervangen door houtlinleg. Het geheel werd bekleed met “Amaretta” – niet te verwarren met de alcoholische drank, want het gaat om een Japanse en hoog kwalitatieve soort alcantara – en de dakbekleding werd voorzien van een bloemenmotief.

Advertentie – lees hieronder verder

Kortom, één en ander mag dan al behoorlijk kwalitatief zijn, of het ook van goede smaak getuigt, is een ander paar mouwen.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon