Tuning

Geblazen Porsche 911 van Akira Nakai te koop!

Echte Porsche 911-liefhebbers zullen de Japanse tuner Akira Nakai zeker kennen. Zijn modellen zijn bijzonder verfijnd, maar ook zeldzaam. Wanneer er ergens eentje wordt verkocht, is dat dus een heus evenement.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 21 mrt. 2018 | Leestijd: 2 min

Vandaag wordt er een exemplaar verkocht door de firma “Bring a Trailer” (letterlijk: kom met een aanhangwagen) en het gaat om een 911 van 1989 die tal van modificaties onderging. De grote XXL achterspoiler valt meteen op en ook de spatborden achteraan zijn een stuk breder, want ze herbergen al even gigantische banden (335/30 R 19). Verder noteren we nog enkele aerodynamische elementen en koplampen met een zwarte ring. En het interieur? Dat getuigt uiteraard van een sportieve aanpak met Momo Supercup kuipstoelen met vierpuntgordels en een veiligheidskooi.

400 pk

Advertentie – lees hieronder verder

Deze speciale 964 werd ook bedacht met een remsysteem van een 993 Turbo en de 3.6 liter flat six motor werd door een gespecialiseerde firma gereviseerd. De boxer kreeg ook een update met een turbokit van Bisimoto Engineering, een ecu van AEM Infinity en een Garrett-intercoler. Met die extra’s kwam het totaalvermogen op 400 pk.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon