Tuning

Article image

500 pk voor Brabus B40

Wat snelle Mercedessen betreft, is vooral de officiële tuner van het Duitse merk AMG bekend. Maar er bestaan ook valabele alternatieven voor wie zich van de massa wil onderscheiden. Bijvoorbeeld Brabus, dat zopas zijn interpretatie van de nieuwe G Klasse onthulde.

Article image

Smart stelt exclusieve Brabus 125R voor

Deze 125 pk en 200 Nm sterke Smart Brabus 125R kwam er om de 15de verjaardag van de samenwerking tussen de Duitse tuner en het merk van supercompacte stadswagens te vieren. Dit wordt in ieder geval een zeer zeldzame Smart want er zullen slechts 125 exemplaren van gemaakt worden, waarvan maar enkele bestemd zijn voor de Belgische markt.

Article image

Suzuki Jimny volgens Liberty Walk

De bekende Japanse tuner Liberty Walk ontfermt zich niet alleen over supersportwagens maar ook over minder grote goden zoals de Suzuki Jimny. Heerlijk toch!

Article image

Deze Mercedes G limousine is gepantserd

Vind je de Mercedes G-klasse te klein? Heb je een aantal vijanden rondlopen? Veel geld op de bankrekening? Bij Inkas zien ze je graag komen…

Article image

Nog maar eens een getunede AMG GT…

Amerikaans tuner Creative Bespoke heeft de fabelachtige Mercedes-AMG GT onder handen genomen. Het resultaat is heet, zeer heet!

Article image

Een 850 pk sterke Lamborghini Huracan… Zonder achterbumper!

Deze Lamborghini Huracan is geen gewoon exemplaar. De ingenieurs van TR3 Performances hebben de schone Italiaanse onder handen genomen en haar met een dikke dubbele turbo uitgerust, wat het vermogen deed stijgen naar 850 pk. Al is er meer aan de hand…

Article image

Dit was ooit een Toyota Celica…

De auto die je hier te zien krijgt, is geen sterk staaltje photoshop maar een omgebouwde Toyota Celica die in Oeganda wordt verkocht. Overdreven? Geen klein beetje…

Article image

Unieke Peugeot 308 GTI met extra veel vermogen

Met deze extra brede en extra krachtige Peugeot 308 GTI mag je zomaar de baan op. Zijn vermogen werd opgepompt tot een smakelijke 302 pk. Met groeten van Massimo Arduini!

Article image

Renault onthult Mégane RS Trophy

Renault heeft gespierdere versie onthuld van de Mégane RS, waarvoor het ‘Trophy’-label van onder het stof werd gehaald.

Article image

BMW 5-reeks “Mission Impossible” in Japan

BMW Japan lanceert een bijzondere “Edition Mission : Impossible” van de M5 en de 5-reeks op de lokale markt om de geslaagde samenwerking met de Hollywood-productie te vieren.

Article image

Wald neemt de AMG GT S onder handen

Tuner Wald International ontwikkelde zijn stoere versie van de AMG GT S.

Article image

Komt er volgend jaar een krachtigere Suzuki Swift Sport?

Ondanks het beperkte vermogen van 140 pk, is de nieuwe Suzuki Swift Sport een klein bommetje waarmee de bestuurder heel wat rijplezier kan beleven. Goed nieuws: volgend jaar komt er misschien een krachtigere versie bij!

Article image

Porsche 400R: Een nieuwe 911 type 993!

Het Amerikaanse bedrijf Gunther Werks pakt uit met een prachtige herinterpretatie van de Porsche 911 type 993.

Article image

75-jarige man drijft VW Golf R op tot 600 pk (+VIDEO)

Een 75-jarige Engelsman besloot alle mogelijke vermogen uit de 2.0 liter TSI van zijn VW Golf R te puren. De man rijdt nu rond met 600 paarden die over de vier wielen verdeeld worden…

Article image

Een V8 voor de Subaru BRZ (+VIDEO)

We zagen reeds een Toyota GT86 uitgerust met een V8 door een dolle tuner. Nu is het de beurt aan zijn tweelingbroer, de Subaru BRZ, om een groter blok aangemeten te krijgen: een V8 met 580 pk!