logo mg

Hoe het herboren MG de markt wil veroveren

Het Britse merk MG is helemaal terug van weggeweest. Deze fabrikant met een zeer rijk verleden zet volop in op de toekomst met milieuvriendelijk, veilig en betrouwbaar gamma. Hierbij een overzicht van de nieuwe modellen, die allemaal met 7 jaar garantie worden verkocht.

Alle moderne MG-modellen zijn geëlectrificeerd: wie een nieuwe MG wil kopen, kan kiezen uit 100% elektrische of plug-in hybride auto's. In dit artikel zetten we de drie SUV's in de verf.

MG ZS EV

De ZS EV is een puur elektrische, 140 pk sterke cross-over SUV met tot 440 kilometer autonomie, gemeten volgens de recentste WLTP-normen. Dit is de goedkoopste MG uit het aanbod. Hij is ook erg veilig, met 5 sterren van Euro NCAP.

MG EHS

De MG EHS is een plug-in hybride die een benzinemotor met een elektromotor combineert. Deze SUV produceert 258 pk en stoot gemiddeld amper 43 g/km CO2 uit. Net zoals de ZS EV kreeg dit model 5 sterren van het Europese crashtestinstituut.

MG Marvel R

De Marvel R is het nieuwe MG-vlaggenschip, voorzien van 3 elektrische motoren die samen 302 pk en 665 Nm koppel leveren. Deze krachtontplooiing maakt een bliksemsnelle sprinttijd (0-100 km/u) van 4,9 seconden mogelijk. Zijn rijbereik is ongeveer gelijk aan dat van de MG ZS EV.

 

Kies nu een model

ehs
ehs
ehs

Vanaf 34.985€

MG
EHS

OMG! Vanaf 34.985 € incl. BTW

Een offerte aanvragen Boek een testrit
marvel
marvel
marvel

Vanaf 46.985€

MG
MARVEL

WOW! Vanaf 46.985 € incl. BTW

Een offerte aanvragen Boek een testrit
zs
zs
zs

Vanaf 32.985€

MG
ZS

HEY! Vanaf 32.985 € incl. BTW

Een offerte aanvragen Boek een testrit

Ontdek al de actualiteit

Laatste nieuws