logo nissan

Deze kaskrakers zijn op alle vlakken beter geworden

Nissan een pionier noemen, is alles behalve overdreven. Het Japanse automerk populariseerde jaren geleden de betaalbare elektrische auto met de LEAF en wekte met de Qashqai en de Juke niet één maar twee SUV-segmenten tot leven. Hoe zijn deze modellen geëvolueerd? En hoeveel korting kan je versieren tijdens deze periode van saloncondities?

Nissan Juke

De zeer eigenwijze Juke werd in een mum van tijd een te duchten speler in autoland. Deze compacte cross-over coupé is inmiddels aan zijn tweede generatie toe en werd volwassener maar daarom niet minder speels. Bovendien is hij zuiniger dan ooit, zeer modern, ruim personaliseerbaar en nog altijd erg veelzijdig én betaalbaar.

Nissan Qashqai

In de interne keuken wordt de Qashqai "cash cow" genoemd omwille van zijn gigantische verkoopcijfers. Ook deze SUV is aan zijn tweede carrière bezig en kreeg een transformatie om "u" tegen te zeggen, die hem zowel op visueel en technisch gebied als op het vlak van afwerking naar een hoger niveau heeft getild, met een grotere koffer op de koop toe. Tot onze favorieten behoren de mildhybride Qashqai en de Qashqai e-Power, voorzien van een 100% elektrische aandrijving én van een kleine benzinemotor die als generator fungeert. Dit geeft hem de voordelen van een elektrische auto, zonder de nadelen.

Nissan LEAF

Toch liever 100% elektrisch en tegelijk budgetvriendelijk? Dan moet de nieuwe LEAF helemaal bovenaan op je verlanglijst staan. Deze ook weer zeer moden gelijnde en ruime familiewagen rijdt verder dan ooit op een volle lading, is 100% aftrekbaar en je moet er geen BIV of wegenbelasting voor betalen. De LEAF doet zijn bestuurder afvragen waarom er überhaubt nog wagens met een verbrandingsmotor rondrijden... Je zal zien: één testrit volstaat om je helemaal te overtuigen.

Ontdek via deze link de allergrootste kortingen van het moment of druk op de onderstaande knop om een gratis en geheel vrijblijvende proefrit in te boeken bij je dichtsbijzijndste Nissan-dealer.

Kies nu een model

juke
juke
juke

Vanaf 26.070€

NISSAN
JUKE KIIRO

Tot € 3.500 voordeel

Een offerte aanvragen Boek een testrit
leaf
leaf
leaf

Vanaf 28.070€

NISSAN
LEAF

Tot € 6.000 voordeel

Een offerte aanvragen Boek een testrit
qashqai
qashqai
qashqai

Vanaf 26.590€

NISSAN
QASHQAI

Tot € 3.500 voordeel

Een offerte aanvragen Boek een testrit

Ontdek al de actualiteit

Laatste nieuws