Van den Broeck Group in 1700 Dilbeek

Professionele verkoper

1700 Dilbeek

WELKOM BIJ VAN DEN BROECK GROUP.  

Officieel BMW, BMW-i & BMW M dealership:

Wij bieden u de ideale combinatie van service en puur rijplezier! Niet alleen zijn onze beide concessies gelegen op de meest toegankelijke locaties in de noordrand van Brussel, beiden zijn ook gebouwd volgens de nieuwste standaarden. Op die manier bieden wij u als bestuurder een ‘future proof’-service in de beste omstandigheden. Bij BMW Van den Broeck is iedereen welkom! Bent u particulier, zelfstandige, bestuurder van een bedrijfswagen of vlootbeheerder? Wij zorgen voor een premium-ervaring waarbij u kan genieten van de beste service en puur rijplezier zoals u dat verwacht van BMW.

Samen zoeken we naar de mobiliteitsoplossing die het beste aansluit bij uw noden. U kan bij ons terecht te Dilbeek voor nieuwe wagens en in onze Megastore te Groot-Bijgaarden voor premium-selection-voertuigen. Contacteer ons op 02/466.20.88 voor meer informatie of spring eens binnen in onze concessies! Onze medewerkers ontvangen u met de glimlach!

Brussels' Harley-Davidson Dealer:

Hier vindt u de nieuwe thuis voor elke motorfanaat. De naam zegt het al: Harley-Davidson. De weg ligt open en vooruit, een nieuw doel op uw reis is Harley-Davidson Capital Brussels, de Harley-Davidson voor Vlaams Brabant en officiële Brusselse dealerschap van België.

Harley-Davidson Hoofdstad Brussel

Bij de nieuwste Harley-Davidson dealer, op het kruispunt van de Brusselse ring West en de Ninoofsesteenweg vindt u zowel het vernieuwde gamma aan coole motoren, maar ook een zeer uitgebreid tweedehandsmotoren aanbod en een heel leuke lifestylecollectie.   Wees welkom om al dit fraais live te komen ontdekken. 

Galerij

Contactpersonen

Sales Manager
Dany Meyen

Bellen
Plaats

Henri Moeremanslaan 146, 1700 Dilbeek

Van den Broeck Group
Bellen

De stock van Van den Broeck Group