Contact informatie

id card icon
AB-Automotive
Mechelsesteenweg 295
1800 - Vilvoorde
map icon
Zie op de kaart
Computer icon
Website
phone icon
Bellen

Openingsuren

Ma Gesloten
Gesloten
Di Gesloten
Gesloten
Wo Gesloten
Gesloten
Do Gesloten
Gesloten
Vr Gesloten
Gesloten
Za Gesloten
Gesloten
Zo Gesloten
Gesloten

Infos

Welkom bij AB Automotive
Your Mobility, Our Drive..

Deze 4 woorden vormen de dagelijkse missie van AB Automotive. Alles in het werk stellen om uw mobiliteit te verzekeren, gedreven door onze passie voor het merk Ford dat wij vertegenwoordigen.

AB Automotive opende zijn deuren einde 2009 op de Mechelsesteenweg 295 te Vilvoorde, op de locatie van het vroeger Kroymans Vilvoorde en Opel René. Het AB Automotive team bestaat uit meer dan 25 trouwe medewerkers die samen met de zaakvoerder Ben Abeloos kunnen terugblikken op vele jaren Ford ervaring. Samen vormen wij een hecht team met een constante focus op onze missie en onze klanten. Ons verkoop team staat altijd klaar om zowel particuliere als fleetklanten te ontvangen in onze zeer ruime showroom en wij beschikken steeds over een zeer ruime voorraad nieuwe en tweedehandsvoertuigen. Tevens zijn wij een officieel Ford Business Center en Transit Center

Onze werkplaats en koetswerkafdeling zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur en een uiterst ervaren team staat ook daar ter beschikking van onze klanten. Dit alles maakt ons dan ook de meest geschikte Ford partner voor iedereen in regio Vilvoorde en omstreken.

Het voltallige AB Automotive team verwelkomt u dan ook graag in onze showroom en werkplaats.

Contactpersonen

Benjamin Abeloos
Zaakvoerder
Cover
Cover
Close icon

U ontvangt een kopie van dit bericht
Bescherming door reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden
Check mark Bericht verzonden
78 Voertuig(en) te koop bij AB-Automotive