•            
  •     
  •            
  •   
LTF nv

LTF nv

LTF nv
+3214481051

Contact LTF nv

Succesvol verzonden.

Contactinformatie

LTF nv
Antwerpseweg 69c
2440 Geel
Toon op kaart
ltf.be
+3214481051

Beschikbare voertuigen

Nieuwe auto's Tweedehands auto's Bestelwagen

Infos

LTF is ontstaan in 1983 als een bescheiden bedrijf. Omwille van het toenemende succes hebben de oprichters na verloop van tijd besloten om hun zaak gestaag uit te breiden. Dit resulteerde in 1992 in de verhuis naar de gebouwen op de Antwerpseweg in Geel. Ondertussen, 30 jaar na het ontstaan ervan, is LTF uitgegroeid tot een solide firma met een twintigtal werknemers.

Dankzij deze jarenlange ervaring staat ons bedrijf garant voor een uitstekende service en een prima kwaliteit aan de beste prijzen. Wij zijn een onafhankelijke verdeler van hoofdzakelijk Mercedes en Porsche, maar ook andere exclusieve merken zijn regelmatig terug te vinden in onze showroom. U kan bij ons terecht voor zowel jong gebruikte als nieuwe wagens. Bent u een trendsetter en wilt u een wagen vinden die nog niet lang op de markt is, kom dan zeker even langs.

ONDERHOUD EN SERVICE
Bij LTF stopt het verhaal trouwens niet na de verkoop van een wagen. Een gemotiveerd team van professionele technici met de nodige knowhow staat voor u klaar in een volledig uitgerust atelier, zodat u en uw wagen steeds met de beste zorgen omringd worden. Deze uitstekende service leveren wij bovendien aan een uiterst concurrentiële prijs. Wij willen onze klanten in de toekomst overigens nog beter bedienen, vandaar de recente verbouwingen en uitbreidingen in ons bedrijf. Dankzij deze innovaties kunnen wij onze klanten een nog betere service na verkoop bieden.

OPENINGSUREN SHOWROOM
Ma - Vr : 08:00 - 18:30 Uur
Za : 09:00 - 17:00 Uur

Filter
Reset
Filter

103 voertuigen te koop bij LTF nv