ROLLS-ROYCE & BENTLEY VAN NOTEN in 9190 Stekene

Professionele verkoper

9190 Stekene

Van Noten British Classic Cars is uw referentiepunt voor Rolls-Royce en Bentley.


Paul Van Noten is reeds meer dan 45 jaar actief in de sector van de tweedehandswagens (sinds 1974) en bouwde een uitstekende reputatie op als Rolls-Royce en Bentley specialist.

Kortom, de perfecte partner voor aankoop en onderhoud van uw exclusief wagenpark.

BETROUWBAARHEID

In de gebouwen van VN-Cars worden de tweedehandswagens steeds onderworpen aan een strenge inspectie en verkrijgen de wagens een grondige en grote onderhoudsbeurt. Nadien worden de wagens minstens een week door de zaakvoerder persoonlijk proefgereden en goed uitgetest om zo onze klanten zo getrouw als mogelijk tegemoet te komen.

ERVARING

Meer dan 45 jaar ervaring en gedreven vakmanschap, dat is Van Noten Classic Cars. Al onze mekaniekers worden door ons opgeleid tot gespecialiseerde Rolls Royce en Bentley techniekers. Wij zijn eveneens vertrouwd met alle aspecten van het aankopen van een wagen: papierwerk, transport,verscheping.

SERVICE

Wij staan garant voor een discrete, professionele service en een heldere communicatie. Daar kan u op rekenen. Zaakvoerder Paul Van Noten begeleidt u persoonlijk bij het aankopen van een wagen en staat u bij in alle aspecten van dit proces. Service, herstelling en restauratie worden uitgevoerd door ambachtslieden die bij ons in huis werden opgeleid.

Onze merken

  • Rolls-royce
Plaats

Bettestraat 14, 9190 Stekene

ROLLS-ROYCE & BENTLEY VAN NOTEN

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten
Bellen

De stock van ROLLS-ROYCE & BENTLEY VAN NOTEN