Auto video

Article image

De 5 luidste Porsches ooit (en luister zeker mee!)

Porsche zich dan wel aan het voorbereiden zijn op de lancering van de 100% elektrische Taycan, het merk heeft ook een traditie om in ere te houden, namelijk krachtige benzinewagens produceren. Benieuwd naar welke de luidste zijn? Zet die volumeknop al maar open! Maar ook niet te veel…

Article image

Aftanse Lamborghini evenveel waard als 3 nieuwe Huracáns

Deze oude Lamborghini verkeert duidelijk niet in topstaat en toch werd er zopas maar liefst 560.000 euro voor geboden. Ter vergelijking: daar heb je drie nieuwe Huracáns voor. De kenners onder jullie weten al hoe dit komt, voor de rest lichten we het astronomische bedrag graag toe…

Article image

Zoon van Schumacher: in de voetsporen van Michael?

Mick Schumacher, de zoon van, mag zich voortaan leerling noemen van Ferrari’s raceklas voor jonge piloten. Of hij uiteindelijk even goed zal presteren als zijn vader die 7 keer wereldkampioen werd, is redelijk twijfelachtig maar laat ons de jongen vooral een kans geven…

Article image

De nieuwe Toyota Supra: eindelijk!

Officieel krijgt deze langverwachte sportwagen de letters ‘G’ en ‘R’ tussen zijn merknaam en zijn typeaanduiding. We moeten dus spreken van de Toyota GR Supra, waarvan de ‘GR’ naar de tuningexperts van Gazoo Racing verwijst… Knallen maar?

Article image

Lexus LC Cabrio: “Maken?” Ja, maken!

De Lexus LC in productievorm lijkt al als twee druppels water op het studiemodel waarvan hij is afgeleid. Laat ons hopen dat voor deze LC Cabriolet exact dezelfde denkwijze wordt toegepast. Als het merk hem besluit te maken, natuurlijk.

Article image

Deze jaren ’80 Jaguar is gloednieuw (of toch bijna)

Arden doet met jaguars wat Brabus met Mercedessen, Abt met Audi’s en Alpina met BMW’s uitsteekt. In het kort: ze sneller en exclusiever maken. Volgens Arden kan dat trouwens ook perfect door nostalgie met moderne techniek te verzoenen. Deze AJ 4 is daar een perfect voorbeeld van.

Article image

5 interessante weetjes over de nieuwe Mercedes CLA

De nieuwe A-Klasse ken je al en er werd zelfs al een A-Klasse Sedan voorgesteld. “Is dit dan niet de nieuwe CLA”, vroegen velen zich af? Het antwoord is neen: de net gepresenteerde CLA is breder, langer, lager én heeft meer kofferruimte. En er vallen nog een paar andere interessante zaken over te vertellen…

Article image

Gevonden in Belgische schuur: 3 Bugatti’s waar amper mee gereden is

Op de volgende editie van Rétromobile zal Artcurial enkele bijzondere klassiekers veilen, waaronder drie Bugatti’s die de laatste 50 jaar in een schuur in België hebben geslapen. Deze ontdekking van jewelste moet de erfgenamen zeer veel extra euro’s opleveren.

Article image

Einde van een tijdperk = revolutie bij Morgan!

De kleine autofabrikant Morgan stopt met de productie van V8. Hij sluit deze af met de Aero 8 en Plus 8. Dit wil echter niet zeggen dat de constructeur Malvern geen sportwagens meer zal maken. Inderdaad, het in de maak zijnde model zal op de markt komen uitgerust met een volledig nieuwe motor.

Article image

Aston Martin Valkyrie V12 schreeuwt als een Formule 1

Het is een publiek geheim dat Aston Martin aan een supercar werkt en vandaag lekt de Britse sportwagenfabrikant ook al wat informatie over de motorisatie die bijzonder krachtig belooft te worden.

Article image

Porsche 911: van 1 naar 8 generaties

Gisteren heeft Porsche de 8ste generatie van de mythische 911 voorgesteld op het autosalon van Los Angeles. Hoe is het allemaal zover gekomen?

Article image

De nieuwe TVR Griffith in actie

Het Britse sportwagenmerk TVR is uit zijn as aan het herrijzen. Eerst aan rol is een coupé met een bekende naam: Griffith…

Article image

Deze “oude” Mustang is hypermodern en pijlsnel

De Ford Mustang die je hier ziet, is niet zomaar een “klassiek” exemplaar. Onder zijn huid ligt moderne techniek: van performante remmen over led-koplampen en een digitaal dashboard tot… een elektrische motor.

Article image

Audi TT viert 20ste verjaardag

De Audi TT bestaat 20 jaar en dat werd op 17 november gevierd op het circuit van Zolder. Maar liefst 140 Belgische TT-fans lieten zich verleiden tot een rondje op het circuit. Het werd een bonte verzameling van 69 wagens…

Article image

Beestig! Hotrod op basis van oude Lamborghini

De Espada is nooit een iconische Lamborghini geweest, tot twee Franse bedrijven besloten een exemplaar onder handen te nemen en hem om te bouwen tot… hotrod!