Auto video

Article image

Volkswagen I.D. R : geen absoluut record in Goodwood (+VIDEO)

De Volkswagen I.D. R verpulverde recent het record over alle categorieën heen tijdens de fameuze heuvelklim van Pikes Peak. De bolide was ook van de partij in Goodwood, maar hij moest daar genoegen nemen met de recordtijd in de categorie voor elektrisch aangedreven wagens.

Article image

Hij stal een Audi Q7 voor de neus van een bodyguard

Een dief ging aan de haal met de Audi Q7 van een officier van het Israëlische leger, voor de neus van de chauffeur en de bodyguard.

Article image

Bril Seetroën: Vaarwel wagenziekte! (+VIDEO)

Het is bekend dat Citroën veel belang hecht aan het comfort aan boord van zijn wagens. Het Franse automerk stelt daarom de Seetroën voor, de eerste bril tegen wagenziekte.

Article image

Honda Mean Mower: Klaar voor records! (+VIDEO)

De evolutie van de snelste grasmaaier ter wereld is eindelijk klaar! De doelstelling van Honda UK : 240 km/u halen!

Article image

75-jarige man drijft VW Golf R op tot 600 pk (+VIDEO)

Een 75-jarige Engelsman besloot alle mogelijke vermogen uit de 2.0 liter TSI van zijn VW Golf R te puren. De man rijdt nu rond met 600 paarden die over de vier wielen verdeeld worden…

Article image

Nieuwe Ford Focus detecteert putten (+VIDEO)

Ford heeft zijn nieuwe Focus uitgerust met een technologie die putten in het wegdek detecteert om de wagen te beschermen. Deze technologie werd in België ontwikkeld op een weg die hiervoor speciaal werd aangelegd in het testcentrum van Ford in Lommel.

Article image

Porsche verpulvert Nürburgring-record (+VIDEO)

Porsche verbeterde het absolute ronderecord op de Nürburgring met de 919 Hybrid. Het prototype klokte af op 5'19″546 en klopte hiermee het oude record van 6'11 van de Porsche 956 C dat in werd 1983 gevestigd.

Article image

Italdesign stelt unieke Nissan GT-R50 voor (+VIDEO)

De Nissan GT-R en de Italiaanse carrossier Italdesign vieren hun 50-jarig bestaan met de onthulling van de Nissan GT-R50. Dit prachtige concept geeft de GT-R een zeer moderne stijl en zou wel eens inspiratie kunnen leveren voor de volgende generatie.

Article image

Zoveel kost de McLaren 600LT “Longtail” in België (+VIDEO)

Terwijl het in de F1 wat minder gaat, blijft McLaren nieuwe modellen tegen een ijltempo lanceren. Maak kennis met de McLaren 600LT.

Article image

Aston Martin DBS Superleggera: Strakke DB11 (+VIDEO)

Aston Martin blijft nieuwigheden lanceren. Deze DBS Superleggera wordt het absolute topmodel van het Britse gamma. Hier volgen de belangrijkste cijfers.

Article image

Hyundai Nexo: Nieuwe auto op waterstof te koop in België (+VIDEO)

We hadden het er begin deze week al over (zie hier): Hyundai gelooft meer dan ooit in waterstof. Audi gaat op dit vlak zelfs samenwerken met de Zuid-Koreaanse constructeur. De Aziatische constructeur is erg zeker van zijn zaak en lanceert na de ix35 FCEV, deze Nexo.

Article image

Een V8 voor de Subaru BRZ (+VIDEO)

We zagen reeds een Toyota GT86 uitgerust met een V8 door een dolle tuner. Nu is het de beurt aan zijn tweelingbroer, de Subaru BRZ, om een groter blok aangemeten te krijgen: een V8 met 580 pk!

Article image

Deze BMW M3 Touring is “artisanaal” (+VIDEO)

BMW plant zelf geen M3 Touring, maar dat bracht een Engelse tuner wel op een idee… 

Article image

Honda Civic Type R breekt record in Spa met Belg aan het stuur (+VIDEO)

Na vorige maand reeds een ronderecord gevestigd te hebben op het GP-circuit van Magny-Cours, klokte de Honda Civic Type R ook een recordtijd in de klasse voor standaardwagens met voorwielaandrijving op het circuit van Spa-Francorchamps.

Article image

Nieuwe S60 wordt eerste in VS gebouwde Volvo (+VIDEO)

Volvo heeft zijn nieuw berlinemodel in Charleston, South Carolina, voorgesteld, dit wordt de eerste Volvo-fabriek op Amerikaanse bodem. Deze nieuwe S60 wordt ook het eerste model waarvan geen dieselversie zal worden aangeboden.