Auto video

Article image

Aston Martin Valkyrie V12 schreeuwt als een Formule 1

Het is een publiek geheim dat Aston Martin aan een supercar werkt en vandaag lekt de Britse sportwagenfabrikant ook al wat informatie over de motorisatie die bijzonder krachtig belooft te worden.

Article image

Porsche 911: van 1 naar 8 generaties

Gisteren heeft Porsche de 8ste generatie van de mythische 911 voorgesteld op het autosalon van Los Angeles. Hoe is het allemaal zover gekomen?

Article image

De nieuwe TVR Griffith in actie

Het Britse sportwagenmerk TVR is uit zijn as aan het herrijzen. Eerst aan rol is een coupé met een bekende naam: Griffith…

Article image

Deze “oude” Mustang is hypermodern en pijlsnel

De Ford Mustang die je hier ziet, is niet zomaar een “klassiek” exemplaar. Onder zijn huid ligt moderne techniek: van performante remmen over led-koplampen en een digitaal dashboard tot… een elektrische motor.

Article image

Audi TT viert 20ste verjaardag

De Audi TT bestaat 20 jaar en dat werd op 17 november gevierd op het circuit van Zolder. Maar liefst 140 Belgische TT-fans lieten zich verleiden tot een rondje op het circuit. Het werd een bonte verzameling van 69 wagens…

Article image

Beestig! Hotrod op basis van oude Lamborghini

De Espada is nooit een iconische Lamborghini geweest, tot twee Franse bedrijven besloten een exemplaar onder handen te nemen en hem om te bouwen tot… hotrod!

Article image

Deze Maserati is nooit in productie gegaan. Gelukkig maar!

Zowat elk automerk heeft al eens (of meerdere keren) een studiemodel laten zien dat te zot was voor woorden. Een voorbeeld van zo’n conceptcar is de Maserati Buran, uit een tijd waarin monovolumes immens populair waren…

Article image

Porsche zet nieuw record op de Nürburgring

De Porsche 911 GT2 RS MR is voortaan de snelste ‘straatlegale auto’ op de Nordschleife van de Nürburgring.

Article image

Elektrische auto’s moeten luider worden

Volgens de Verenigde Naties is de kans op ongevallen maar liefst 20% groter met een elektrische wagen dan met een auto met een verbrandingsmotor. Dat zou komen omdat EV’s amper geluid maken. Volgend jaar al wil men dit probleem opgelost zien.

Article image

5 leuke weetjes over de DS3 Crossback

De DS3 Crossback wil “Franse luxe” weer op de voorgrond brengen in het zeer drukke segment der compacte SUV’s. Om daarin te slagen, is de constructeur origineel uit de hoek gekomen.

Article image

Mercedes GLC F-Cell binnenkort op onze wegen (maar niet te koop)

Audi heeft de 100% elektrische e-tron, Mercedes gaat nog een stapje verder met een hybride-SUV die een elektriciteit combineert met… waterstof.

Article image

BMW X7: een maat voor de concurrentie?

Gisteren heeft BMW met de X7 een gloednieuwe, uit de kluiten gewassen SUV met zeven zitplaatsen gelanceerd. We hoeven je natuurlijk niet uit de leggen waarom het merk een zeer selectief publiek viseert. Maar wie zijn dan zijn gedoodverfde concurrenten?

Article image

TOP 5 duurste SUV’s van 2018

SUV’s zijn er tegenwoordig in alle maten en voor elk budget. Benieuwd naar welke de allerduurste zijn die je momenteel nieuw kan kopen? Prijzen zijn BTW inbegrepen en oh ja, zonder opties…

Article image

Onze TOP 5 van het autosalon van Parijs

Ondanks het feit dat een pak constructeurs dit jaar hun kat sturen naar het autosalon van Parijs, vallen er toch een aantal interessante automodellen te bewonderen. Hier is onze top 5.

Article image

Nieuwe Mercedes B-Klasse onthuld in Parijs

Het is geen verrassing dat de B-Klasse wordt vervangen en de nieuweling oogt dynamischer dan het veeleer klassiek ogende uittredende model. Je merkt het verschil vooral aan de lagere daklijn en de meer vloeiende koetswerkvormen.