Auto video

Article image

BMW X7: Range Rover in het vizier!

Weldra zal de X7 het SUV-gamma van BMW bovenaan afronden. De productie van dit model wordt momenteel voorbereid in de fabriek van Spartanburg in het Amerikaanse South Carolina en intussen vinden ook de laatste testsessies plaats. Dit gebeurt in zeer gevarieerde omstandigheden om niets over het hoofd te zien of aan het toeval over te laten.

Article image

Mercedes EQC extreem getest

De eerste Mercedes uit de EQ-reeks wordt grondig getest. Nu nog uitkijken naar volgend jaar…

Article image

Deze auto doet ‘de verdwijntruc’

Al ooit een auto in rook zien opgaan? Hier is je kans…

Article image

Dit is niet wat je denkt…

Wat denk je dat deze man aan het schetsen is? In ieder geval niet het eerste dat in je opkomt. Zijn ontwerp heeft alles met een evenement te maken. Op een strand…

Article image

Wie is sneller? Audi RS3 vs Jaguar I-Pace

Een elektrische SUV laten optrekken tegen een 400 pk sterke hatchback is geen alledaagse bezigheid. De nieuwswaarde daarvan is op zich ook niet erg groot. En toch waren we best benieuwd naar het resultaat…

Article image

Deze oude Ford Mustang conceptcars al gezien?

De eerste generatie Ford Mustang werd in 1964 voorgesteld in New York en bleek meteen een schot in de roos. Op één dag tijd werden maar liefst 22.000 bestelbonnen getekend en minder dan twee jaar later stond de teller zelfs op 1 miljoen stuks.

Article image

Een VW Up GTI parkeren als een pro

Niemand had ooit gedacht dat de VW Up ooit recht zou hebben op een GTI-afgeleide. Daarom vragen we ons af of deze GTI een listige marketingoefening is… Of is hij het magische drieletterwoord echt waard?

Article image

De 10 miljoenste Ford Mustang is een feit

De Ford Mustang heeft zopas een bijzondere kaap overschreden. Gisteren kwam het 10 miljoenste exemplaar uit de Ford-fabriek in Michigan gerold en daarmee bevestigt de Mustang zijn positie als populairste sportwagen.

Article image

Deze Bugatti Veyron is voortaan… achterwielaangedreven!

Met meer dan 1.000 pk in de aanslag, is het niet zo verwonderlijk dat Bugatti de Veyron met vierwielaandrijving heeft uitgerust. Maar wat als je zo’n Veyron ombouwt tot een pure achterwielaandrijver? Dikke (en dure) pret!

Article image

Alpine viert “Golden Oldies Festival”

De nieuwe Alpine A110 werd ontwikkeld met het oog op rijplezier en hij neemt de vormtaal van zijn illustere voorganger over. Is er dan niets veranderd? Toch wel, heel veel zelfs…

Article image

De Nissan GT-R50 van Italdesign knalt op Spa-Francorchamps

Met als basis de Nissan GT-R Nismo, leverde dit een design op dat nauw aanleunt bij het huidige model, maar tegelijk de grenzen verlegt…

Article image

Porsche brengt de 911 “993” Turbo weer tot leven

Gisteren stelden we de gloednieuwe 911 “992” aan je voor, vandaag krijg je een teaser van Porsche’s Project Gold te zien: een nieuwe creatie op basis van een oude 911.

Article image

“Reddingsoperatie” loopt compleet mis

Deze video is al vier jaar oud maar kwam nu pas onder onze aandacht. De beelden zijn pijnlijk… maar ook erg grappig!

Article image

I Am Paul Walker, de trailer

De acteur van de filmreeks Fast and Furious overleed in 2013 in een Porsche Carrera GT. De Porsche werd bestuurd door zijn vriend Roger Rodas die ermee tegen een boom knalde, waarna de wagen in brand vloog en de chauffeur en zijn passagier, Paul Walker, de dood vonden.

Article image

Nieuwe Porsche Macan krijgt “laserkuur”

De eerste verrassing: de Porsche Macan wordt krachtiger maar het merk zegt nog niet hoeveel precies…