Auto video

Article image

De Mercedes-AMG vierdeurscoupé in cijfers

De Mercedes-AMG GT 53 Coupé is de minst krachtige versie van het gamma. Ondanks dat levert de 3.0 zescilinder-in-lijn motor een stevige 435 pk. In combinatie met de EQ Boost-functie spurt hij in 4,4 seconden van 0 tot 100 km/u.

Article image

Opel Corsa GSi op de Nordschleife

Na de Insignia is deze Corsa – na de Insignia – het tweede model uit het Opel-gamma dat de GSi-badge mag dragen. Deze Opel Corsa GSi wordt aangedreven door een huiseigen Opel-motor, meebepaald de 1.4 liter turbomotor die 110 kW/ 150 pk levert en over een motorkoppel van 220 Nm beschikt.

Article image

BMW X7: Range Rover in het vizier!

Weldra zal de X7 het SUV-gamma van BMW bovenaan afronden. De productie van dit model wordt momenteel voorbereid in de fabriek van Spartanburg in het Amerikaanse South Carolina en intussen vinden ook de laatste testsessies plaats. Dit gebeurt in zeer gevarieerde omstandigheden om niets over het hoofd te zien of aan het toeval over te laten.

Article image

Mercedes EQC extreem getest

De eerste Mercedes uit de EQ-reeks wordt grondig getest. Nu nog uitkijken naar volgend jaar…

Article image

Deze auto doet ‘de verdwijntruc’

Al ooit een auto in rook zien opgaan? Hier is je kans…

Article image

Dit is niet wat je denkt…

Wat denk je dat deze man aan het schetsen is? In ieder geval niet het eerste dat in je opkomt. Zijn ontwerp heeft alles met een evenement te maken. Op een strand…

Article image

Wie is sneller? Audi RS3 vs Jaguar I-Pace

Een elektrische SUV laten optrekken tegen een 400 pk sterke hatchback is geen alledaagse bezigheid. De nieuwswaarde daarvan is op zich ook niet erg groot. En toch waren we best benieuwd naar het resultaat…

Article image

Deze oude Ford Mustang conceptcars al gezien?

De eerste generatie Ford Mustang werd in 1964 voorgesteld in New York en bleek meteen een schot in de roos. Op één dag tijd werden maar liefst 22.000 bestelbonnen getekend en minder dan twee jaar later stond de teller zelfs op 1 miljoen stuks.

Article image

Een VW Up GTI parkeren als een pro

Niemand had ooit gedacht dat de VW Up ooit recht zou hebben op een GTI-afgeleide. Daarom vragen we ons af of deze GTI een listige marketingoefening is… Of is hij het magische drieletterwoord echt waard?

Article image

De 10 miljoenste Ford Mustang is een feit

De Ford Mustang heeft zopas een bijzondere kaap overschreden. Gisteren kwam het 10 miljoenste exemplaar uit de Ford-fabriek in Michigan gerold en daarmee bevestigt de Mustang zijn positie als populairste sportwagen.

Article image

Deze Bugatti Veyron is voortaan… achterwielaangedreven!

Met meer dan 1.000 pk in de aanslag, is het niet zo verwonderlijk dat Bugatti de Veyron met vierwielaandrijving heeft uitgerust. Maar wat als je zo’n Veyron ombouwt tot een pure achterwielaandrijver? Dikke (en dure) pret!

Article image

Alpine viert “Golden Oldies Festival”

De nieuwe Alpine A110 werd ontwikkeld met het oog op rijplezier en hij neemt de vormtaal van zijn illustere voorganger over. Is er dan niets veranderd? Toch wel, heel veel zelfs…

Article image

De Nissan GT-R50 van Italdesign knalt op Spa-Francorchamps

Met als basis de Nissan GT-R Nismo, leverde dit een design op dat nauw aanleunt bij het huidige model, maar tegelijk de grenzen verlegt…

Article image

Porsche brengt de 911 “993” Turbo weer tot leven

Gisteren stelden we de gloednieuwe 911 “992” aan je voor, vandaag krijg je een teaser van Porsche’s Project Gold te zien: een nieuwe creatie op basis van een oude 911.

Article image

“Reddingsoperatie” loopt compleet mis

Deze video is al vier jaar oud maar kwam nu pas onder onze aandacht. De beelden zijn pijnlijk… maar ook erg grappig!