Auto video

Article image

Audi e-tron eerste auto met achteruitkijkcamera’s

De nieuwe Audi e-tron, die in de Belgische fabriek in Vorst zal worden geproduceerd, levert een primeur met achteruitkijkspiegels in de vorm van camera’s. Een toepassing die binnenkort misschien op elke wagen opduikt.

Article image

Video: toekomstige BMW 3-reeks draait rondjes

Onder de motorkap van de nieuwe BMW 3-reeks zullen we een gamma vinden met 3-, 4- en 6-cilindermotoren én er komt ook een volledig elektrische versie die al in 2020 op de markt zal komen!

Article image

Video: Porsche Days op Circuit des Ecuyers

Sfeervideo van de “Porsche Days” op het circuit van Les Ecuyers in Frankrijk. Genieten!

Article image

Aston Martin DB5 weer in productie, mét gadgets

Heb je 2,75 miljoen euro op overschot liggen maar staat er nog geen Aston Martin DB5 in je garage? Dan hebben we goed nieuws! De ravissante coupé die wereldberoemd is geworden door James Bond en Goldfinger, gaat namelijk weer in productie.

Article image

Video: Mercedes EQC in de Tabernaswoestijn

De Mercedes EQ C draagt alsmaar minder camouflage. Dan gaat bij ons een belletje rinkelen. Er wordt in ieder geval gefluisterd dat het model op 4 september aanstaande in Stockholm in wereldpremière zal gaan, bijna twee weken voor Audi de e-tron toont.

Article image

Video: elektrische Porsche Taycan gezien op Nürburgring

Oliver Blume, president van Porsche AG stelde het als volgt : “Onze nieuwe elektrisch aangedreven sportwagen (de Taycan, nvdr) is robuust en betrouwbaar. Hij kan lange afstanden overbruggen en hij staat voor vrijheid.”

Article image

Video: dat had hij niet zien aankomen (en wij ook niet)

Dit ongeval in Thailand voel je aankomen. Of toch niet? (Kijk onder de foto)

Article image

Video: BMW 850i betrapt op de ‘Ring

Voor de lancering zijn twee motoren voorzien: een 3 liter zescilinder diesel voor de 840d en een V8 turbo benzine met 530 pk voor de 850i…

Article image

De Mercedes-AMG vierdeurscoupé in cijfers

De Mercedes-AMG GT 53 Coupé is de minst krachtige versie van het gamma. Ondanks dat levert de 3.0 zescilinder-in-lijn motor een stevige 435 pk. In combinatie met de EQ Boost-functie spurt hij in 4,4 seconden van 0 tot 100 km/u.

Article image

Opel Corsa GSi op de Nordschleife

Na de Insignia is deze Corsa – na de Insignia – het tweede model uit het Opel-gamma dat de GSi-badge mag dragen. Deze Opel Corsa GSi wordt aangedreven door een huiseigen Opel-motor, meebepaald de 1.4 liter turbomotor die 110 kW/ 150 pk levert en over een motorkoppel van 220 Nm beschikt.

Article image

BMW X7: Range Rover in het vizier!

Weldra zal de X7 het SUV-gamma van BMW bovenaan afronden. De productie van dit model wordt momenteel voorbereid in de fabriek van Spartanburg in het Amerikaanse South Carolina en intussen vinden ook de laatste testsessies plaats. Dit gebeurt in zeer gevarieerde omstandigheden om niets over het hoofd te zien of aan het toeval over te laten.

Article image

Mercedes EQC extreem getest

De eerste Mercedes uit de EQ-reeks wordt grondig getest. Nu nog uitkijken naar volgend jaar…

Article image

Deze auto doet ‘de verdwijntruc’

Al ooit een auto in rook zien opgaan? Hier is je kans…

Article image

Dit is niet wat je denkt…

Wat denk je dat deze man aan het schetsen is? In ieder geval niet het eerste dat in je opkomt. Zijn ontwerp heeft alles met een evenement te maken. Op een strand…

Article image

Wie is sneller? Audi RS3 vs Jaguar I-Pace

Een elektrische SUV laten optrekken tegen een 400 pk sterke hatchback is geen alledaagse bezigheid. De nieuwswaarde daarvan is op zich ook niet erg groot. En toch waren we best benieuwd naar het resultaat…