Auto video

Article image

5 leuke weetjes over de DS3 Crossback

De DS3 Crossback wil “Franse luxe” weer op de voorgrond brengen in het zeer drukke segment der compacte SUV’s. Om daarin te slagen, is de constructeur origineel uit de hoek gekomen.

Article image

Mercedes GLC F-Cell binnenkort op onze wegen (maar niet te koop)

Audi heeft de 100% elektrische e-tron, Mercedes gaat nog een stapje verder met een hybride-SUV die een elektriciteit combineert met… waterstof.

Article image

BMW X7: een maat voor de concurrentie?

Gisteren heeft BMW met de X7 een gloednieuwe, uit de kluiten gewassen SUV met zeven zitplaatsen gelanceerd. We hoeven je natuurlijk niet uit de leggen waarom het merk een zeer selectief publiek viseert. Maar wie zijn dan zijn gedoodverfde concurrenten?

Article image

TOP 5 duurste SUV’s van 2018

SUV’s zijn er tegenwoordig in alle maten en voor elk budget. Benieuwd naar welke de allerduurste zijn die je momenteel nieuw kan kopen? Prijzen zijn BTW inbegrepen en oh ja, zonder opties…

Article image

Onze TOP 5 van het autosalon van Parijs

Ondanks het feit dat een pak constructeurs dit jaar hun kat sturen naar het autosalon van Parijs, vallen er toch een aantal interessante automodellen te bewonderen. Hier is onze top 5.

Article image

Nieuwe Mercedes B-Klasse onthuld in Parijs

Het is geen verrassing dat de B-Klasse wordt vervangen en de nieuweling oogt dynamischer dan het veeleer klassiek ogende uittredende model. Je merkt het verschil vooral aan de lagere daklijn en de meer vloeiende koetswerkvormen.

Article image

Hun eerste SUV dateert van 1986 (en 5 andere weetjes over Lamborghini)

Lamborghini staat voor exclusiviteit, strakke designs en uiteraard snelheid. Maar wist je dat het merk in het begin (véél) tragere voertuigen verkocht? En dat de eerste Lamborghini SUV al van 1986 dateert? Dit en nog andere leuke weetjes kan je hier ontdekken…

Article image

Nieuwe BMW 3 Reeks: kan de concurrentie nog mee?

De 3 Reeks is dé blikvanger van de BMW-stand op het autosalon van Parijs dat sinds gisteren te bezoeken valt. Aangezien het om een volledig nieuwe generatie gaat en de “3” wordt beschouwd als de referentie binnen zijn segment, vragen we ons luidop af of de concurrentie nog meekan.

Article image

Porsche 935: 700 pk voor 77 stuks

Porsche heeft op de Rennsport Reunion in Californië deze wel heel speciale 935 voorgesteld, compleet met Martini-livrei. Al kan je de 935 ook zonder stickers bestellen… Als je snel genoeg bent!

Article image

Hyundai i30 N Fastback: 128 euro per pk…

Ook de i30 Fastback krijgt zijn hypersportieve N-variant. De officiële onthulling vindt volgende week plaats op het Autosalon van Parijs.

Article image

Porsche investeert in hologrammen

Porsche gaat investeren in de start-up WayRay, een Zwitsers bedrijf dat holografische augmented reality ontwikkelt en produceert. De Duitse constructeur pompt 69 miljoen euro in dit project.

Article image

Compacte Mercedes volgens AMG

Na de introductie van een nieuwe Mercedesmodel volgt traditiegetrouw de AMG-versie, want de huistuner uit Affalterbach ontwikkelt vandaag op basis van elk Mercedes-model één of zelfs meerdere AMG-afgeleiden. De A-klasse is hierop geen uitzondering: ziehier de AMG A 35 4MATIC, een mond vol.

Article image

Nieuw snelheidsrecord voor de Jaguar XE SV Project 8

De Jaguar XE SV Project 8 biedt de prestaties van een supercar en wordt op die manier de snelste vierdeurs wagen ter wereld, want hij heeft zopas een nieuw snelheidsrecord op circuit gevestigd.

Article image

Video: wereldpremière van de Audi e-tron

De nieuwe Audi e-tron, die in de Belgische fabriek in Vorst zal worden geproduceerd, levert een primeur met achteruitkijkspiegels in de vorm van camera’s.

Article image

Video: daar komt de Skoda Kodiaq RS

Onder de motorkap van de Kodiaq RS huist de 2.0 TDI die reeds voor de Octavia RS was aangepast. Hier gaat om de 240 pk sterke biturbo-versie. Gezien de gewicht-vermogensverhouding van dit voertuig was er uiteraard geen sprake van om het record van de recentste Porsche 911 GT3 RS met 6’56″ te verbeteren.