Auto video

Article image

Nieuwe Porsche Macan beter uitgerust

Zoals voorzien, heeft Porsche de nieuwe Macan voorgesteld in Shanghaï waar de kleine SUV bijzonder populair is. De eerste verrassing: de Macan wordt krachtiger maar het merk zegt nog niet hoeveel precies.

Article image

Nieuwe Audi Q3: Goed nieuws voor passagiers

De Audi Q3 van de tweede generatie mag op pensioen. Zijn opvolger wordt groter, opvallender en geconnecteerder. Hier volgt de eerste informatie.

Article image

Seat verspreidt teaser nieuwe Tarraco

Dankzij de op stapel staande Tarraco heeft Seat zich nog nooit zo verbonden gevoeld met haar eigen merkadepten. Tien fans konden het model immers al in avant-première ontdekken.

Article image

Lamborghini wil nieuw record op de Nordschleife

Sinds een aantal dagen maakt Lamborghini volop tamtam over de Aventador SVJ, de ultieme versie van het vlaggenschip van het merk. De Italianen beweren dat die peperdure sportkar de snelste productiewagen op de Nordschleife wordt.

Article image

Nederlandse Ferrari F12 vermomd als Iraanse politiewagen

Neen, deze Ferrari F12 Berlinetta met Nederlandse nummerplaten behoort niet toe aan een of ander Iraans politiekorps. Heeft zijn eigenaar een onvervulde jongensdroom?

Article image

Sterrenregen voor Ford Focus en Volvo XC40

De crashtesters van Euro NCAP hebben zopas de maximale 5 sterren toegekend aan de nieuwe Ford Focus en Volvo XC40. Vooral op gebied van actieve rijhulpsystemen en wat bescherming van zwakke weggebruikers betreft, worden hoge ogen gegooid.

Article image

Deze Pagani is de duurste auto ter wereld

Italiaans supersportwagenbouwer Pagani heeft zopas het prijskaartje van de Zonda HP Barchetta bekendgemaakt. Van dat model werden slechts 3 exemplaren gebouwd, die elk 15 miljoen (!) euro moeten opleveren. De duurste auto ter wereld? Jawel!

Article image

Volkswagen I.D. R : geen absoluut record in Goodwood (+VIDEO)

De Volkswagen I.D. R verpulverde recent het record over alle categorieën heen tijdens de fameuze heuvelklim van Pikes Peak. De bolide was ook van de partij in Goodwood, maar hij moest daar genoegen nemen met de recordtijd in de categorie voor elektrisch aangedreven wagens.

Article image

Hij stal een Audi Q7 voor de neus van een bodyguard

Een dief ging aan de haal met de Audi Q7 van een officier van het Israëlische leger, voor de neus van de chauffeur en de bodyguard.

Article image

Bril Seetroën: Vaarwel wagenziekte! (+VIDEO)

Het is bekend dat Citroën veel belang hecht aan het comfort aan boord van zijn wagens. Het Franse automerk stelt daarom de Seetroën voor, de eerste bril tegen wagenziekte.

Article image

Honda Mean Mower: Klaar voor records! (+VIDEO)

De evolutie van de snelste grasmaaier ter wereld is eindelijk klaar! De doelstelling van Honda UK : 240 km/u halen!

Article image

75-jarige man drijft VW Golf R op tot 600 pk (+VIDEO)

Een 75-jarige Engelsman besloot alle mogelijke vermogen uit de 2.0 liter TSI van zijn VW Golf R te puren. De man rijdt nu rond met 600 paarden die over de vier wielen verdeeld worden…

Article image

Nieuwe Ford Focus detecteert putten (+VIDEO)

Ford heeft zijn nieuwe Focus uitgerust met een technologie die putten in het wegdek detecteert om de wagen te beschermen. Deze technologie werd in België ontwikkeld op een weg die hiervoor speciaal werd aangelegd in het testcentrum van Ford in Lommel.

Article image

Porsche verpulvert Nürburgring-record (+VIDEO)

Porsche verbeterde het absolute ronderecord op de Nürburgring met de 919 Hybrid. Het prototype klokte af op 5'19″546 en klopte hiermee het oude record van 6'11 van de Porsche 956 C dat in werd 1983 gevestigd.

Article image

Italdesign stelt unieke Nissan GT-R50 voor (+VIDEO)

De Nissan GT-R en de Italiaanse carrossier Italdesign vieren hun 50-jarig bestaan met de onthulling van de Nissan GT-R50. Dit prachtige concept geeft de GT-R een zeer moderne stijl en zou wel eens inspiratie kunnen leveren voor de volgende generatie.