Kempenauto's in 2381 Weelde

Professionele verkoper

2381 Weelde

Welkom bij Kempen Auto’s.

 

Wij vertellen u graag hoe Kempen Auto’s is ontstaan en over de personen die zich ervoor inzetten.

 

John Van Gemeren is het brein van Kempen Auto’s.
Hij is letterlijk opgegroeid tussen de auto’s. Zijn vader en grootvader waren in Nederland handelaren in auto’s en hebben zo de kennis doorgegeven aan John. Het eerste wat John deed als kleine jongen was zodra school uit was rennen naar de autogarage van zijn vader John senior. En daar deed hij niets liever dan te kijken en zijn vader te helpen met sleutelen. En wat John niet wist zocht hij wel uit, ook al betekende dat het dingen uit elkaar halen ervoor nodig was.

 

Dat de passie voor auto’s groot is bij John blijkt ook wel uit zijn werkgeschiedenis. John heeft jarenlang gewerkt in een bekende autofabriek in Nederland en heeft dat met veel liefde en plezier gedaan. Uiteindelijk is John de transportsector ingetreden en heeft hij menige uren gereden door heel Europa heen in zijn vrachtwagen met goederen.

 

Uiteindelijk is John gaan werken voor de grootste autorecyclingbedrijf in Nederland. John rijdt door heel Nederland heen met zijn vrachtwagen om auto’s op te halen. John is bekend geworden door een praatje te maken met veel humor ,eerlijkheid en zijn inzet voor zowel zijn werkgever als klanten voor het bedrijf. Kortom de ideale chauffeur en werknemer met kennis!

 

John begon met het idee te stoeien om zelfstandig te worden en zelf te gaan handelen en te werken met auto’s. Maar dit kon niet zonder de steun van het thuisfront. En die kreeg hij gelijk omdat we het hebben over een man die geen blad voor zijn mond heeft en een geboren handelaar is. Dus deze stap kon alleen maar 1 kant op en dat is de goede kant op!

 

Inmiddels heeft John een mooi groot bedrijfspand met woning waar hij woont samen met zijn vrouw. Samen hebben hun deze grote pand onderhanden genomen en hebben het veranderd is een geweldige garage met kantoorruimte en niet te vergeten woonruimte. Opgebouwd met de spullen die ze hadden en hebben ze in de loop der tijd alles aangeschaft en uitgebreid om een zaak te kunnen starten. En dat is gelukt !

 

Door hard te werken , eerlijk te zijn en te geloven in jezelf heeft John dit neer weten te zetten samen met zijn vrouw Juliana. En door deze combinatie vast te houden zal Kempen Auto’s een succes worden en alleen maar groeien in de jaren die hun gegund zijn.

 

John werkt iedere dag er hard aan om te voldoen aan de eisen die deze maatschappij van hem verlangen. En niet te vergeten, vooral werken voor de mensen, hun klanten ! Service en eerlijkheid staat erg hoog bij Kempen Auto’s en voor minder doen ze het niet !

Contactpersonen


John Van Gemeren

Bellen
Plaats

welvaartsstraat 4, 2381 Weelde

Kempenauto's

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 17:00
Bellen

De stock van Kempenauto's