Tesla cover

Nieuwe Tesla

Wil je een nieuwe Tesla kopen? Met Gocar.be hebt u toegang tot een ruim aanbod van Tesla’s uit voorraad. Sinds zijn oprichting en het op de markt brengen van zijn eerste model is Tesla trouw gebleven aan zijn doelstelling: de overgang naar een duurzamer energiesysteem versnellen. Tesla en vooral zijn oprichter Elon Musk is ervan overtuigd dat elektrisch de toekomst van de auto is. De Model S is de ultieme vertegenwoordiger van een sportieve Tesla. Met gocar.be kunt u een Tesla adopteren. Omdat het geen auto is die je koopt, maar een manier van leven.

Nieuwe Tesla

Sorry, geen enkel voertuig komt overeen met uw zoekopdracht.

Tesla is een fabrikant van onder andere elektrische auto’s, in 2003 opgericht door Martin Eberhard en Marc Tarpenning. Het bedrijf staat sinds 2004 onder leiding van Elon Musk en wordt erkend voor zijn pioniersrol op het gebied van elektrische voertuigen. Tesla streeft naar een zo ecologisch mogelijke reputatie. Bekende Tesla’s zijn de Model S, de Model X, de Model 3, de Model Y en de Tesla Roadster.

Een nieuwe Tesla, ja, maar een S, 3, X of Y?

Of je nu voor een Tesla 3 of X gaat, het is pure technologie. Sinds de lancering van de allereerste Model S, is de line-up gegroeid met innovatieve modellen en steeds meer aanwezige technologie zoals met de introductie van Autopilot. Autonoom rijden is een van Elon Musk’s grootste uitdagingen. Van nu af aan, is het toegankelijk via Tesla modellen.

Sportiviteit en innovatief design

Een Tesla is een levensstijl op zichzelf. Als u denkt dat een elektrische auto niet opwindend is, neem dan eens plaats achter het stuur van de nieuwe effen versie van de Tesla Model S. Hij heeft de prestaties van een supercar: 0 tot 100 km/u in 2,1 seconden en een topsnelheid van 320 km/u! En het bereik? Het is de beste van het moment met een bereik van 840 km. Met de onvermijdelijke Autopilot, kan een Tesla niet worden gekocht, maar worden geadopteerd.

Nieuwe Tesla galerij

Laatste Tesla nieuws