Autosport

Dit is de Formule 1 van Brad Pitt

Er is een nieuwe film over de Formule 1 in de maak met Brad Pitt. Tijdens de Grote Prijs van Groot-Brittannië gingen de opnames van start met de APX GP.

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 10 jul. 2023 | Leestijd: 2 min

Deze film over de Formule 1 is een productie van Apple Original Films die wordt geregisseerd door Joseph Kosinski. Een officiële naam heeft de prent nog niet, maar wel is bekend dat ze het verhaal brengt van een nieuw elfde team op de startgrid: APX Grand Prix.

Een hoofdrol is weggelegd voor Brad Pitt en Damson Idris die de rijders van APX GP vertolken. De wagens werden door Mercedes F1 ontwikkeld, maar het zijn geen echte F1-bolides. Het gaat om F2-wagens met de aerodynamische look van de huidige F1-wagens. De zwart-gouden livrei ziet er in ieder geval heel patent uit en doet denken aan de Lotus van enkele jaren geleden of de JPS-decoratie van in de jaren 1970.

Advertentie – lees hieronder verder

APX-GP F1 2

Tijdens Grote Prijzen gefilmd

Voor de opnames tijdens de Grote Prijzen nemen professionele rijders het stuur tussen de officiële F1-sessies door. Tijdens de eigenlijke race blijft de APX GP gewoon in de box om het wedstrijdverloop niet te verstoren.

In navolging van de Netflix-serie ‘Formula 1: Drive to survive’ verwacht ook Apple Original Films te scoren met deze film over de Formule 1. De opnames zullen nog geruime tijd in beslag nemen. Een releasedatum is dan ook nog niet bekend.

Beelden:  Apple Original Films 

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon