Nieuwe modellen

CLA Shooting Brake : Kleine Mercedes krijgt een koffer!

Als u droomde van een Shooting Brake-afgeleide van de CLA, kan u zich vanaf maart naar uw Mercedes-Benz dealer begeven. Met deze jongste afgeleide toont Mercedes dat men wil inspelen op de behoeften van elke klant.

| Gepubliceerd op 27 nov. 2014 | Leestijd: 2 min

Het design van de CLA Shooting Brake doet je niet meteen van je stoel vallen. We waarderen wel de evenwichtige break-proporties en de constructeur wist ook de typische stijlkenmerken van de CLA te behouden. De wagen is vooral achteraan fundamenteel verschillend van de berlineversie.

Eens je de kofferklep opent, ontdek je een koffer met een nuttig laadvolume van 495 liter. Met neergeklapte achterbank heb je zelfs 1.354 liter ter beschikking. De passagiers achterin hebben ook recht op 4 cm extra hoofdruimte, vergeleken met de gewone CLA. Deze Shooting Brake wil vooral een “vierdeurs coupé” worden.

Advertentie – lees hieronder verder

De CLA Shooting Brake neemt ook het motorgamma van de CLA over. We noteren twee dieselmotoren (200 CDI met 136 pk en 220 CDI met 177 pk) en drie benzineversies (180 met 122 pk, 200 met 156 pk en 250 met 211 pk). Aanvankelijk zal de 4Matic vierwielaandrijving enkel beschikbaar zijn op de krachtigste benzineversie. Vanaf september 2015 zou dit ook op de CDI-motorisaties mogelijk worden. Er volgt uiteraard ook een CLA 45 AMG Shooting Brake, goed voor een forse 360 pk !

Vindt u deze nieuwe CLA Shooting Brake ook erg aantrekkelijk ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon