Nieuwe modellen

Mercedes-Benz Classe C Break: Logisch vervolg!

Mercedes-Benz heeft zopas de breakversie van zijn C-Klasse onthuld. Deze nieuwe generatie is enkele kostbare centimeters gegroeid. Het model is nu 4,70 meter lang en 1,81 meter breed. Bovendien lijkt het interieur door de wielbasis van 2,84 meter iets comfortabeler.

| Gepubliceerd op 28 mei 2014 | Leestijd: 2 min

Uiteraard wordt ook met de praktische kant rekening gehouden, zoals een break betaamt. De koffer kan minstens 490 liter slikken. Met neergeklapte achterbank wordt dat zelfs 1510 liter. Tot slot kan de koffer dankzij de ‘handenvrije’ optie met één voetbeweging onder de achterbumper worden geopend.

Onder de motorkap van de C-Klasse Break liggen dezelfde krachtbronnen als bij de vierdeurs. De catalogus vermeldt dus de viercilinder Diesel BlueTEC met een vermogen tussen 115 en 204 pk en de benzinemotoren (4 of 6 cilinders) die goed zijn voor 156 tot 333 paarden. Later wordt het aanbod benzinemotoren nog aangevuld met de oplaadbare plug-in C350 Hybrid.

Advertentie – lees hieronder verder

Qua uitrusting springt vooral de introductie van het systeem Connect Me in het oog. Dat laat de bestuurder toe contact op te nemen met de hulp- of pechdiensten. Dankzij dat systeem kan de bestuurder ook via zijn tablet of smartphone ‘communiceren’ met zijn C-Klasse Break.

Deze Mercedes-Benz zou in september naar de showrooms komen. Voor de standaardversie moet u minstens € 30 000 neertellen.

Wat zijn uw eerste indrukken van deze C-Klasse Break?

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon