Nieuwe modellen

Mercedes toont vernieuwde C-klasse cabrio en coupé

Geschreven door Belga | 23/03/2018

Na de voorstelling van de vernieuwde berline- en de breakversie van de Mercedes C-Klasse, toont de constructeur vandaag de aangepaste versies van de andere telgen binnen de C-Klasse familie.

Mercedes komt met een iets scherper design dat echter nauw aansluit bij de actuele versie. Binnenin komt een vernieuwd digitaal display en de constructeur belooft ook een geactualiseerd infotainment. De grootste veranderingen zitten onder de motorkap want dieselklanten worden vanaf de 220 bediend met de nieuwe tweeliter (van 194 pk) die eerder in de E-klasse werd geïntroduceerd.

Benzineklanten worden bedacht met een nieuwe hybride versie. De C200 benzineversie wordt aangedreven door een nieuwe 1,5 liter viercilindermotor die wordt bijgestaan door een EQ Boost elektrische motorisatie van 48 Volt. Op die manier wordt vooral het motorkoppel opgetrokken tot 280 Nm. Ook de krachtige C43 AMG-versie wordt bijgeschaafd. Het vermogen van de drieliter V6 turbomotor wordt opgetrokken tot 390 pk en de V6 levert 520 Nm aan trekkracht.

Tot slot krijgt de Mercedes ook nog extra rijhulpsystemen die we kennen uit de S-klasse.

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

Mercedes C-Klasse nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

Mercedes C-Klasse Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe Mercedes C-Klasse met opties en standaarduitrusting

Mercedes

Vanaf € 85.789

A-Klasse

Mercedes

A-Klasse

Vanaf € 28.314

B-Klasse

Mercedes

B-Klasse

Vanaf € 29.645

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers Mercedes C-Klasse

Onze partners