Nieuwe modellen

Nieuwe BMW 5-reeks Touring officieel (+VIDEO)

Amper enkele maanden na de voorstelling van de nieuwe 5-reeks, toont BMW officieel de breakversie die volgende maand op het autosalon van Genève in wereldpremière zal worden getoond. Dat is echter de officiële onthulling want enkele gelukkigen mochten hem al ontdekken op het autosalon van Brussel.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 2 feb. 2017 | Leestijd: 2 min

Deze nieuwe afgeleide krijgt uiteraard een grotere koffer met een laadvolume van 570 liter, wat 10 liter meer is dan bij de vorige 5-reeks break. De rugleuning van de achterbank kan je ook gedeeltelijk (40/20/40) neerklappen. Je raakt maximaal 1.700 liter kwijt in de bagageruimte en BMW zorgt tevens voor een perfect vlakke laadvloer.

BMW voorziet nog enkele andere aardigheidjes zoals het achterruitje dat afzonderlijk van de achterklep kan worden geopend. Er komt ook een bergvak onder de laadvloer zodat je bagage aan het zicht kan onttrekken en er is een afscheidingsscherm boven de kofferruimte. BMW monteert standaard ook een automatische niveauregeling.

Advertentie – lees hieronder verder

Deze 5-reeks break zal reeds enkele maanden na de officiële onthulling – op het autosalon van Genève – bij de dealers staan.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon