Nieuwe modellen

Tien knalgroene C63 AMG Coupé’s

Binnen enkele weken zal Mercedes op het salon van Frankfurt de nieuwe generatie C-Klasse Coupé voorstellen. Onze spionfotografen wisten reeds verschillende gecamoufleerde modellen te verschalken. De constructeur zelf geeft nog geen beelden vrij die de uiteindelijke vorm van de C-Klasse onthullen. Het ziet er ook naar uit dat liefhebber van tweedeurs coupémodellen nog steeds van het huidige model houden.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 29 jul. 2015 | Leestijd: 2 min

Tenminste, dat vermoeden we want Mercedes Zuid-Afrika lanceert vandaag een beperkte reeks op basis van de bestaande C63 AMG Coupé. Die gaat als “Legacy Edition” door het leven en is bijzonder exclusief. De productie blijft overigens beperkt tot tien exemplaren.

Deze Mercedes modellen worden in “Viper Green” gelakt en de aluminium tienspaakvelgen zijn grijs of zwart. Achteraan op de kofferklep van de wagen zit een carbon spoiler en men voorziet rode remzadels. Het interieur wordt keurig afgewerkt met zwart Nappaleer en we zien diverse inzetstukken van carbonvezel.

Advertentie – lees hieronder verder

Scoop : de S Klasse Cabrio AMG (20-07-15)

Onder de motorkap van deze beperkte reeks schuift de constructeur een 6,2 liter grote V8-motor die een vermogen van 506 pk en ruim 610 Nm aan trekkracht levert. De motor wordt aan een gerobotiseerde zeventrapsversnellingsbak gelinkt. Zo spurt de wagen in amper 4,2 seconden van 0 tot 100 km/u en haalt hij een topsnelheid van 250 km/u. Over de prijs van deze beperkte serie werden nog geen details meegedeeld.

Ziet u zichzelf aan het stuur van een dergelijke C-Klasse Coupé AMG ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon