Wie zijn we

Wie zijn we

Gocar.be est une plateforme d’annonces automobiles en ligne 100% belge, fournissant toute l’information nécessaire sur le véhicule de vos rêves.

Een platform met een ruime keuze aan voertuigen

Met meer dan 60.000 auto's online is Gocar.be een online zoekertjesplatform zowel particulieren als professionals. De site biedt momenteel meer dan 15.000 nieuwe wagens op voorraad en 45.000 Tweedehandswagens.

Een grote gemeenschap

Dagelijks komen er meer dan 100.000 bezoekers naar ons platform. Gocar.be wil een gemakkelijke oplossing bieden aan gebruikers die op zoek zijn naar een voertuig of aan dealers die hun voorraad willen aanbieden aan een breed en gevarieerd publiek.

Eén van de grootste Belgische autoredacties

Gocar.be stopt niet alleen bij auto-advertenties. De site biedt ook alle nodige en nuttige informatie om uw ideale voertuig te vinden. Onze nieuwsrubriek heeft dagelijks nieuwe artikels in het Nederlands en Frans. In totaal worden er meer dan 10.000 artikels gepubliceerd!

Onze geschiedenis

Geboren uit een samenwerking tussen drie jonge ondernemers in 2011, is Gocar.be vandaag een van de grootste online advertentie- en autonieuwsplatformen in België.

In 2015 werden we een joint venture van de Rossel Group en Roularta Media Group en maken we integraal deel uit van CTR Media SA. Zo zijn we aanwezig in het hele Franstalige en Nederlandstalige gebied en richten we ons op de hele Belgische markt.

Ons merk dekte destijds de nieuwe automarkt en ontwikkelde zich vervolgens naast die van Autovlan.be om de hele automarkt tevreden te stellen. De twee merken, Autovlan.be voor tweedehandswagens en Gocar.be voor nieuwe wagens, fusioneerden in 2019 tot wat we nu zijn: Gocar.be

Het merk dekt momenteel de hele markt voor nieuwe- en tweedehands wagens en wordt aangevuld met de merken Autoclassic.be voor de oldtimers en Motovlan.be voor de moto's.

Onze missie

Onze missie is om professionals en individuen te helpen in de autodistributie.

Ten eerste bieden we een marktplaats aan waar de verschillende spelers elkaar kunnen ontmoeten. Vervolgens bieden we professionals meerdere diensten die kunnen reageren op de problemen die zich op de markt voordoen. Tot slot bieden we een nieuws- en informatie-sectie over mobiliteit.

Our vision
Onze visie

Onze visie

Onze visie is om een doorslaggevende rol te spelen in de transitie naar een nieuwe mobiliteit.

We willen onze gebruikers informeren en de beste oplossingen aanbieden.

Onze waarden

Passie

U bent gepassioneerd

U houdt van automobiel

Ervaring

U bent op zoek naar ervaring

U deelt graag in team

Onafhankelijkheid

U bent autonoom

U bent objectief en onpartijdig

Innovatie

U bent creatief

U houdt van uitdagingen

Welwillendheid

U bent geïnteresseerd in anderen

U handelt in hun belang

Spreken deze waarden u aan? Bent u op zoek naar nieuwe uitdaging? Neem een kijkje naar onze / openstaande jobs op Gocar.be.

Zie onze jobs

Ons sales team

Wim Moyson

Head of sales - Buitenland

Kevin Ertveldt

Digital advisor - Brussel / Waals-Brabant / Henegouwen

Gilles Ista

Digital advisor - Namen / Luik / Luxemburg

Jonas Meere

Digital advisor - Vlaams-Brabant / Antwerpen

Steven Chabert

Digital advisor - Vlaams-Brabant / Limburg

Patrick Vercauteren

Digital advisor - West-en Oost-Vlaanderen

Eric Vanderdonck

Digital advisor nationaal

Gocar.be
Koningsstraat 100
1000 Brussel
België