Actualiteit

Frankfurt 2015 : dit zijn de belangrijkste nieuwigheden

Op het salon van Frankfurt in september kunnen we ons aan heel wat nieuws verwachten, zaken die al lang waren aangekondigd maar er worden ook mooie verrassingen verwacht. Vooral Duitse constructeurs lanceren er hun belangrijkste modellen maar ook de andere merken willen er geen figurantenrol spelen.

Vincent Hayez | Gepubliceerd op 2 aug. 2015 | Leestijd: 2 min

Niet alle merken hebben op dit Duitse salon gewacht om hun nieuwste modellen te tonen. Zo hebben we al een glimp van de nieuwe Alfa Romeo Giulia, de BMW 7-Serie, de Mercedes GLC, de Lotus 3-Eleven, de Opel Astra, de aangepaste Porsche 911 en zelfs de Renault Talisman gezien. Die informatie danken we aan de statische persvoorstellingen en officieel verspreid beeldmateriaal !

Los daarvan zullen er ook nog tal van nieuwigheden volgen die ons naar adem zullen doen happen en waarvan we nog geen details hebben gezien. We denken bijvoorbeeld aan de Bugatti Chiron en de Aston Martin DB11, maar het gaat ook om meer populaire modellen zoals de Peugeot 3008 en de Volkswagen Tiguan. Beide modellen zullen gewone gezinnen de kans bieden om avontuurlijker verplaatsingen te maken.

Advertentie – lees hieronder verder

Tot slot zijn er ook nog twee andere revelaties die niemand onverschillig zullen laten. Zo zal Jaguar haar eerste SUV-model voorstellen, de F-Pace. Ook Audi zal er een SUV-oefening tonen op basis van het TT coupémodel. Het is de eerste auto in zijn genre en belooft erg bijzonder te worden. Vooral omdat hij de kenmerken van de concept TT Offroad behoudt die vorig jaar op het salon van Peking werd getoond.

Bent u benieuwd om het nieuws van Frankfurt te ontdekken?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon