Actualiteit

Weldra elektrische wagens van Virgin?

Elon Musk, de baas Tesla, mag zich zorgen beginnen maken. Naast de grote constructeurs, zal hij de volgende maanden misschien ook concurrentie krijgen van een miljardair die er de voorbije jaren van droomde toeristen in de ruimte te laten reizen. U hebt het natuurlijk al geraden: het gaat uiteraard over Richard Branson, de baas van Virgin.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 25 mrt. 2015 | Leestijd: 2 min

Deze man, die altijd bereid is nieuwe projecten te lanceren, kondigde onlangs in Miami tijdens een manche van de Formula E, zeg maar het kampioenschap voor elektrische F1-wagens, aan dat hij van plan is elektrische wagens te gaan produceren.

In een interview met het persbureau Bloomberg verklaarde Richard Branson dat hij meer wou zijn dan enkel de hoofdsponsor van het Virgin Racing Team, het Formula E team van Nicolas Prost.

Advertentie – lees hieronder verder

De baas van Virgin zei tevens: “We hebben een team van ingenieurs samengesteld dat aan een elektrische auto werkt. Het is nog niet zeker, maar misschien wordt Virgin op een goede dag wel een concurrent van Tesla op de markt van elektrische wagens, net zoals we ook in de ruimte aanwezig zullen zijn. We zien wel wat er van komt.”

Wellicht neemt Richard Branson dan een getalenteerde designer onder de arm om zijn modellen te ontworpen. De man stak nooit zijn bewondering weg voor de Tesla Model S. Enkele maanden geleden verklaarde hij nog dat deze berline de meest sexy wagen is die er vandaag op onze wegen rijdt.

En denkt u dat Virgin echt een concurrent van Tesla kan worden ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon