Dream Cars

Bristol maakt comeback met deze Bullet!

Vijf jaar geleden stond Bristol op de rand van het bankroet maar inmiddels gaat het weer beter met de artisanale Britse constructeur! Het eerste product na de doorstart is een verbazende tweezitter die perfect past in de traditie van de constructeur die altijd merkwaardige auto’s bouwde.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 29 jul. 2016 | Leestijd: 1 min

Deze nieuwe roadster werd Bullet gedoopt en hij linkt hedendaagse technologie perfect aan een retrolook. De auto heeft recht op een koetswerk dat vervaardigd is van carbonvezel zodat het gewicht beperkt blijft tot 1.100 kg.

Het gebrek aan voorruit doet vermoeden dat deze Bristol enkel voor circuitgebruik is bedoeld maar dat is niet het geval. Het volledige interieur van de Bullet wordt met leer bekleed en is bijzonder verfijnd afgewerkt met het oog op dagelijks comfort. Er wordt zelfs een multimediasysteem voorzien.

Advertentie – lees hieronder verder

Qua technologie kan de Bristol rekenen op een uitstekende BMW-motorisatie. Het gaat om een 4.8 liter grote V8 van 370 pk. Die zorgt voor een acceleratie van 0 tot 100 km/u in 3,8 seconden en een topsnelheid van 250 km/u.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon