Dream Cars

Porsche Panamera voor de prijs van een McLaren

Via de Porsche car configurator kan je de Panamera van je dromen samenstellen. Je kan probleemloos hoge prestaties combineren met grote luxe. Maar in dat geval scheert deze nieuwe Porsche berline wel hoge toppen op vlak van prijs.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 6 jul. 2016 | Leestijd: 2 min

De Panamera Turbo met de 550 pk sterke V8-motor is een uitstekende basis. Voor € 5.000 extra krijg je het Sport pack met de Sport Chrono, meesturende achterwielen en een sportuitlaat. Voor een meerprijs van € 8.000 heb je eveneens carbonkeramische remmen. De grote 21-duimsvelgen jagen de rekening andermaal de hoogte in.

Advertentie – lees hieronder verder

Binnenin kan je 4 elektrisch bediende stoelen hebben die naar wens met verwarming, ventilatie of zelfs massagefunctie worden geleverd. Liefhebbers van het genre kunnen ook een top audiosysteem van Burmester-makelij bestellen. Uiteraard behoren adaptieve cruise control of parkeerassistent met 3D-camera’s ook tot de mogelijkheden.

Wie alle opties aanvinkt, ziet de rekening van zijn Porsche Panamera naar een duizelingwekkende 170.000 dollar stijgen! Dit is een koopje vergeleken met de McLaren 570S die sportiviteit en luxe weliswaar niet op dezelfde manier combineert…

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon