Fun

Bentley-suite in het Paleis van Istanbul

Als u van plan bent om naar het Turkse Istanbul te reizen en u bent bovendien Bentley-fan, dan is er een hotel dat we u ten stelligste kunnen aanraden : het St. Regis. Als u bovendien over voldoende middelen beschikt, kan u er een suite boeken die volledig werd ingericht door de constructeur uit Crewe.

Vincent Hayez | Gepubliceerd op 20 apr. 2015 | Leestijd: 3 min

Sinds enkele jaren is de constructeur ook bezig met meubelen te ontwerpen. Vandaag hebben ze zitbanken, bedden, fauteuils en bijzettafels. Alles wordt met bijzonder fraaie materialen vervaardigd. Precies door deze passie ontstond er een samenwerking met de St. Regis hotelketen. Na het gelijknamige hotel in New-York was het de beurt aan het St. Regis hotel van Istanbul om een Bentley-suite te krijgen. Vanuit de kamer heb je een prachtig zicht op de Abdi İpekçi straat, het Maçka-park en de Bosporus.

De suite heeft een oppervlakte van 125 m en op de muren werden ronde vormen aangebracht die herinneren aan het lijnenspel van de Continental. De marmeren vloer is een knipoog naar het design van een Bentley-velg. De verlichting is dan weer geïnspireerd op de koplampen van de Bentley. De vorm van de verlichting is het evenbeeld van het traject van het circuit van de Nürburgring. Het vloertapijt is een abstracte voorstelling van het radiatorrooster van de Continental.

Advertentie – lees hieronder verder

Er zijn ook nog andere interessante details zoals deur van de bar die geïnspireerd is op het dashboard van de Bentley. De zitbank met typisch Bentley-design krijgt ook een geïntegreerde Champagne-emmer zoals in de Mulsanne. Aan de voet van het bed werd een 40 inch grote televisie geïntegreerd. Het hotel stelt bovendien een iPad ter beschikking waarmee je al de randapparatuur in de suite kan bedienen. De prijs om hier een nachtje te slapen is uiteraard op Bentley-niveau !

Zou u graag enkele dagen in deze Bentley-suite doorbrengen ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon