Fun

Divers: Chinese baas geeft medewerkers een Tesla Model S als beloning

In ons land is een bedrijfswagen een uitstekend instrument om een nieuwe medewerker aan te trekken, dat is lang niet zo in alle landen. In China ziet men een auto veeleer als een bonus. Het bedrijf dat onder andere de Wifi Skeleton Key app heeft ontwikkeld, kan er over meespreken. Het bestelde net enkele tientallen Tesla’s voor haar verdienstelijke werknemers.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 2 mrt. 2015 | Leestijd: 2 min

Chen Danian, de grote baas van de organisatie, stelt in de pers dat het succes van een bedrijf als het zijne te danken is aan het talent van zijn werknemers. Daarom moet hij hen af en toe ook belonen voor hun harde werk en hun trouw. Als cadeautje bedacht hij hen met een Tesla S berlinemodel . Chen Danian bestelde het type P85D.

Deze variante is de meest indrukwekkende versie uit het gamma. De berline beschikt over vierwielaandrijving en de diverse elektromotoren leveren een vermogen van 700 pk en bieden 930 Nm aan trekkracht. De prestaties liegen er niet om want deze berline spurt in 3,5 seconden naar 100 km/u. De theoretische autonomie van de wagen bedraagt 475 km.

Advertentie – lees hieronder verder

Tot slot is het ook nog interessant om weten dat deze Tesla over een semi-autonome rijfunctie beschikt. Het systeem krijgt input van camera’s en van een sonar die alles wat zich rond de wagen afspeelt, in kaart brengt. De generositeit van de patroon heeft ook een prijs, de bestelbon bedraagt 4,8 miljoen dollar.

Vindt u dit een normale manier om personeel te belonen ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon