Fun

Hij laat op zich schieten bij wijze van reclamestunt!

In de Verenigde Staten zijn alle middelen goed om een product in de aandacht te brengen, soms is het ronduit spectaculair ! R. Trent Kimball is de baas van de Texas Armoring Corporation (een bedrijf dat zich toelegt op pantseren van voertuigen) en wilde zelf de efficiëntie van zijn product testen. Hoe hij dat deed ? Door op zich te laten schieten !

| Gepubliceerd op 21 nov. 2014 | Leestijd: 2 min

Precies, in een video toont hij een wagen die werd aangepast door de Texas Armoring Corporation. De baas neemt plaats achter het stuur van een Mercedes GL. Eens de man goed en wel in de wagen zit, komt een van zijn medewerkers met een Kalachnikov op de proppen. Hij zet zich rustig op enkele passen van de wagen en schiet een dozijn kogels op de wagen met zijn AK-47.

Ondanks de talrijke inslagen van 7,62 mm, blijft Trent Kimball bijzonder kalm en stapt hij rustig uit de wagen wanneer het schieten stopt. Voor wie denkt dat een en ander in scène is gezet, zie je op het eind van de clip een vertraagd beeld waarin je de kogels langzaam maar zeker het doel ziet naderen. Ze verbrijzelen langzaamaan de voorruit maar gaan er nooit doorheen.

Advertentie – lees hieronder verder

Nadat we deze video zagen, begrijpen we beter waarom dergelijke gepantserde wagens erg in trek zijn bij staatshoofden, mensen uit de showbusiness en grote industriëlen. Er bestaan diverse soorten pantsering, afhankelijk daarvan doorstaat de wagen verschillende aanvallen. Bij een wagen die voldoet aan VR9-norm raakt een kleine raket niet doorheen het koetswerk.

Zou u bij een dergelijke oefening in deze wagen durven zitten ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon