Fun

Prijs voor de beste aprilvis gaat naar BMW

Bij het lezen va onze aprilgrappen van gisteren hebt u hopelijk gelachen. Voor wie het nog niet wist, gisteren was het woensdag 1 april ! Laat ons meteen maar even duidelijk maken dat Carl Huybrechts geen overstap zal maken naar Top Gear, dat Volkswagen niet wordt beschuldigd van plagiaat, en dat er vanaf september geen extra matregelen komen over het gebruik van de eerste rijstrook op de snelweg. Oef !

Laurent Norro | Gepubliceerd op 2 apr. 2015 | Leestijd: 2 min

Toch was er een aprilvis die de dag van iemand werkelijk heeft gemaakt. We hebben het over Tianna Marsh uit Nieuw-Zeeland. De jonge vrouw las met aandacht de advertenties in de New Zealand Herald tijdens haar ontbijt. Op de voorpagina van de krant zag ze de advertentie van een BMW-dealer die voorstelde om haar oude wagen om te ruilen tegen een gloednieuwe BMW. Een aprilgrap, weet je wel. Maar feit is dat deze goeie grap er in werkelijkheid geen was …

Ze reed met een vriendin naar de betreffende dealer en Tianna Marsh lichtte aan de receptie meteen de reden van haar bezoek toe. Zij bleek de eerste te zijn die zich aanbood in de garage. Het resultaat liet niet op zich wachten. De verantwoordelijke van de garage nam Tianna en haar vriendin mee naar een wagen onder een doek. Terwijl hij het doek van de wagen trok, overhandigde hij aan Tianna de sleutels van haar nieuwe wagen ; een BMW 1-Reeks. Het spreekt dat de dame een beetje ondersteboven was !

Advertentie – lees hieronder verder

Zou u een dergelijke advertentie in de krant ernstig nemen ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon