Fun

Rijdend zwembad aan de kant gezet door de politie

De Duitse politie heeft vorige week een BMW 3-Serie zwembad aan de kant gezet. De bestuurder had wel meer dan alleen maar water gedronken.

| Gepubliceerd op 31 jul. 2013 | Leestijd: 2 min

Vorige week heeft een motoragent van de Polizei uit Eibenstock, een stad in het oosten van Duitsland, een van de gekste wagens ooit tegengehouden. Het ging om een BMW 3-Serie die door zijn eigenaar omgetoverd was tot een mobiel zwembad.

De politieagent werd gealarmeerd omdat de nummerplaat van de wagen aan de voor- en achterkant ontbrak. Het rijdend zwembad was natuurlijk niet verzekerd. De bestuurder reed niet alleen in een voertuig zonder nummerplaten en verzekering, maar was ook nog eens onder invloed.

Advertentie – lees hieronder verder

De kwaliteit van de uitvoering en het oog voor detail verdienen zeker extra aandacht. Enkel het stuur en de versnellingsbak onderbreken de 2000 liter water in de wagen. Let ook op de drankhouders aan het stuur, de houten versieringen, de ladder uit bamboe en de bloemenslinger. Aangezien het zwembad maar 1 versnelling had, kon het niet sneller dan 25 km/uur rijden.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon