Fun

Supercardating.com : Op zoek naar een lief en een supercar!

Op internet vinden we steeds meer websites om online te daten, ook deze sites beginnen zich hoe langer hoe meer te specialiseren. Wat dacht u bijvoorbeeld van « Supercardating.com » ? Het is een site waar vrijgezellen en liefhebbers van prestigieuze wagens hun soulmate kunnen vinden.

| Gepubliceerd op 24 nov. 2014 | Leestijd: 2 min

Deze datingsite moet uiterlijk vanaf maart 2015 operationeel zijn. Bedoeling is om autoliefhebbers die hun passie willen delen via dit platform samen te brengen. Kortom deze site zal mensen interesseren die het best zien zitten om als koppel gezien te worden met een Bentley, een Ferrari, een Maserati of een Porsche.

De site wil in de eerste plaats een platform worden voor mannen en vrouwen die een dergelijke sport- of luxewagen bezitten. Zo kunnen de leden onderling discussiëren over hun hobby. Ze worden ook uitgenodigd op evenementen waar ze met elkaar en vooral met elkaars passie kunnen kennismaken.

Advertentie – lees hieronder verder

Wanneer u echter niet over een peperdure wagen beschikt, kan u zich alsnog inschrijven op de site. Volgens de ontwikkelaars van « Supercardating.com » is er immers meer in het leven om van te genieten. Er is ook kunst, tafelplezier en er zijn heel wat mensen die zich in luxe interesseren. Toch kan je zonder bolide niet deelnemen aan de evenementen en ook de functies van je berichtenservice zijn beperkter. Uiteraard kan een leuke profielfoto wonderen doen. Een of andere eigenaar is misschien wel in u geïnteresseerd  en zal u spontaan uitnodigen om een ritje te maken…

Zou u zich inschrijven voor « Supercardating.com » ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon