Fun

Tweede speelhelft : De bolides van de voetballers!

Vorige week stelden we u de bolides voor die op stal staan in de garages van onze Duivels. Vandaag nodigen we u uit om die van enkele andere sterren van de planeet voetbal te ontdekken. Eén ding staat vast: deze heren hebben een appetijt voor luxe en verstoppen dat niet. Kijkt u zelf maar!

| Gepubliceerd op 20 jun. 2014 | Leestijd: 2 min

Cristiano Ronaldo, de Portugese aanvaller ontzegt zich niets. Hij heeft zich zonet het laatste sportieve model LaFerrari aangeschaft. Deze bolide trekt van 0 naar 100 kilometer/uur op in nauwelijks 3 seconden en haalt vrolijk 350 kilometer/uur. De prijs? Die wilt u liever niet kennen. Karim Benzema, een van de meest veelbelovende Bleus van de Mundial 2014, houdt ook van de modellen met het steigerende paard, net zoals Mario Balotelli, het enfant terrible van de Italiaanse ploeg. Allebei verplaatsen ze zich in een Ferrari F12 Berlinetta.

De Kameroenese speler Samuel Eto’o verkiest de mooie Engelse wagens. Hij werd gesignaleerd aan het stuur van een zeer exclusieve Aston Martin One-77. De Welshman Gareth Bale houdt het voor zijn part bij een ander speeltje van de Britse kroon: een Bentley Continental GTC Speed. Mamadou Sakho, een andere speler van de Franse selectie, geeft zich evenzeer voor een gentleman driver uit aan het stuur van zijn Rolls Royce Wraith.

Advertentie – lees hieronder verder

Voetballers zijn ook tuk op Duitse merken. De Belg Eden Hazard rijdt met een BMW X6 M. In het dagelijkse leven bestuurt het Braziliaanse wonderkind Neymar een Audi R8 Spyder. En, ten slotte, hoewel hij niet aanwezig is op het rendez-vous van dit voetbalfeest, verdient Zlatan Ibrahimovic het ruimschoots om ook in dit selectieve gezelschap te worden opgenomen. De Zweed heeft immers onlangs een Porsche 918 Spyder aangekocht.

Welke speler maakt volgens u het meeste kans?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon