Spionfoto's

Scoop : Bentley-SUV beptrapt

Het spreekt dat onze spionfotografen de leukste ontdekkingen doen in de buurt van het circuit van de Duitse Nürburgring. Dit prototype is daarop geen uitzondering. Het gaat om een proto van Bentley’s SUV-model dat in september op het salon van Frankfurt zal worden onthuld.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 27 mei 2015 | Leestijd: 2 min

Deze SUV zal Bentayga heten en plaats bieden aan vier inzittenden die over erg luxueuze zitplaatsen zullen beschikken. Bentley stuurde recent nog een kort filmpje de wereld in waarin je de belangrijkste meters en een stuk van de centrale console te zien kreeg. Er was ook indirect zicht op enkele elementen van het interieur. Uit deze beelden kan je afleiden dat de conventionele tellers zullen worden vervangen door een groot digitaal scherm. Kortom, de constructeur zal net als Audi de mode volgen door alles de digitaliseren.

Volgens onze spionfotografen op de Nürburgring wilde Bentley de fotografen om de tuin leiden door koplampen en achterlichten te monteren met een heel ander design. Hoewel onze fotografen door de camouflage nog niet weten hoe de lichtunits er gaan uitzien, kunnen we ons al wel een beeld vormen over de proporties van dit nieuwe model.

Advertentie – lees hieronder verder

Ook de technische aspecten lijken te worden bevestigd. We hebben begrepen dat de Bentayga over benzinemotoren met acht en twaalf cilinders zal beschikken maar er zal ook een hybride variante volgen. Die laatste zal gebruik maken van een dieselmotor in combinatie met een elektromotor. Wat een heilschennis !

Hoe stelt u zich de Bentley-SUV voor ?

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon