Actualiteit

5 nieuwe Renault-modellen voor 2022

Renault staat op het punt om een grote schoonmaak van het gamma door te voeren en bepaalde namen (zoals de Mégane?) zullen wijken ten voordele van SUV’s. Deze 5 modellen mogen we wél verwachten…

Stéphane Wamat | Gepubliceerd op 5 mei 2020 | Leestijd: 2 min

Kangoo

Kangoo

De huidige Kangoo werd gelanceerd in 2007 en is slechts één facelift ondergaan. Binnenkort wordt hij vervangen door een model met “een radicaal andere uitstraling”, zoals aangekondigd door de vorig jaar gepresenteerde stijlstudie.

Advertentie – lees hieronder verder

Kadjar

Kadjar

In 2021 wordt deze SUV vervangen door een nieuw model dat de zware verantwoordelijkheid krijgt om zowel de Scenic, de Espace als de Koleos te vervangen, want die worden niet vernieuwd. Het lijkt erop dat de volgende Kadjar in twee verschillende lengtes (met 5 of 7 zitplaatsen) leverbaar zal zijn, zoals de Peugeots 3008 en 5008.

Compacte elektrische SUV

Morphoz

Ook gepland voor volgend jaar, is een kleine, volledig elektrische SUV. Dit model zou in Frankrijk worden geproduceerd en moet stilistische elementen van de Morphoz-conceptwagen bevatten.

Grote elektrische SUV

Op basis van het nieuwe CMF-EV platform zal deze grote SUV worden aangedreven door twee motoren, één op elke as. Renault wil een topklassemodel met een cocktail van straffe prestaties, een goede actieradius (500-600 km) en een luxueuze afwerking van het interieur.

Arkana

Arkana

Een zogenaamde SUV-coupé gebaseerd op de Captur, die al in Zuid-Korea onder het merk Samsung wordt verkocht. Normaal gezien iets voor volgend jaar…

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon