Actualiteit

Autosalon: Renault toont drie sterren in Brussel

Renault toont drie nieuwe modellen op het salon van Brussel. Bij de personenwagens zien we de vijfde generatie van de Espace en de Twingo stadswagen die samen met Smart werd ontwikkeld. Bij de bestelwagens staat de nieuwe Trafic die op flink wat aandacht zal kunnen rekenen. We zien ook een beperkte reeks van de Clio Community en de Captur Extrem.

| Gepubliceerd op 16 jan. 2015 | Leestijd: 2 min

De Twingo is een model dat zich danig onderscheid van de andere stadswagens. De nieuwste generatie heeft een veel ruimer interieur gekregen en beschikt over een verfrissende driecilindermotor die de achteras bediend.

De Espace is van de ene generatie op de andere een crossover geworden. Aan het dynamisme van de wagen en vooral aan het aantal zitplaatsen (5 o 7) werd niet geraakt. Hij wordt ook voor het eerst met een gerobotiseerde versnellingsbak met dubbele koppeling geleverd. Renault stelt dat het verbruik met 20 % is gezakt.

Advertentie – lees hieronder verder

Ook de Trafic is helemaal veranderd en hij komt met tal van handige extra’s. Ook het koetswerk is fundamenteel anders. De constructeur levert en conventionele bestelwagen, een chassis-cabine een verlengd exemplaar en een combi. Ze bestaan in twee lengtes en twee dakhoogtes. Onder de motorkap biet Renault de keuze uit twee diesels. Er is de 1.5 dCi die 90 pk (260 Nm) of 115 pk (300 Nm) levert. De 1.5 Energy dCi Twin Turbo is goed voor 120 pk (320 Nm) of 140 pk (340 Nm).

Welk nieuwe Renault-model wilt u eerst ontdekken ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon